download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

как да разбера парола

< 1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пон, 25.12.06, 22:14
значи искам да попитам как да разбера каква е паролата на някой човек за дадена регисрация,ако има някакъв начин моля някой да каже
anonymous
Вто, 26.12.06, 00:11
Говорим ли за някакви ( и какви ) пари тука ?
anonymous
Вто, 26.12.06, 08:10
аууу то човек да не попита за вещо...кви пари уе
insecteater
Вто, 26.12.06, 10:53
Попитай човека каква му е паролата. Може да трябва да го попиташ, като се представиш за някой друг, я техническо лице, по поддръжката, и т.н. Може да съчиниш официален e-mail, подканващ го да си прати данните някъде поради някакви технически причини. Може да се опиташ да надничаш зад гърба на човека, докато той си влиза в компютъра. Ако си е запаметил паролата, може да ползваш програма, която разкрива какво има под звездичките. Ако не си затваря браузъра и не натиска изход, а просто отваря други страници, пак чрез бутона Back на неговият компютър можеш да влезеш в акаунта му. Ако нямаш пряк достъп до компютъра му, можеш да се пробваш да му пратиш keylog-er или троянски кон, който например да ти праща всеки натиснат от него клавиш. Може да е необходимо да съединиш троянския кон с друго, безобидно .exe. Може да се опиташ да атакуваш хост-а, който управлява акаунта, но за там едва ли ще ти стигнат силите, познанията и нервите. Може да се опиташ да подслушваш локалният мрежов трафик, стига да имаш пряк достъп до неговата мрежа.

В зависимост от конкретния случай са възможни още някои варианти, като това далеч не изчерпва всичко. И да те питам: За какъв дявол ти е нещо, което не стига че не бива да се върши, ами и въобще, ама въобще не ти е по силите?

anonymous
Вто, 26.12.06, 11:00
Мисля, че и jolina се е заразил (а) от болестта на nozes (вж> http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=40648&q=) и иска да провери гаджето дали не му (й) изневерява по ******@abv.bg например. А може би не съм прав?!? Само jolina може да ни осветли по въпроса!
сашо
Сря, 27.12.06, 10:04
jolina, първо се научи да пишеш грамотно!!! Ако ти е трудно, то винаги след като напишеш текста натискай бутона "преглед" отдолу на прозореца!!!
Не знам защо все се интересувате от такива неща?! Едно, че е незаконно, но освен това е и страшно непочтено да се ровиш в личното пространство на околните. Компютрите предлагат толкова възможности за творчество и развлечения, защо се занимавате само с глупости?!
сашо
Сря, 27.12.06, 10:07
insecteater, ти защо даваш "акъл" за тези работи?! На теб някой ако ти чете пощата или ти се рови из защитените файлове в компютъра, хубаво ли ще ти е?
hoseto_
Сря, 27.12.06, 10:33

RE: как да разбера парола

” insecteater, ти защо даваш "акъл" за тези работи?! На теб някой ако ти чете пощата или ти се рови из защитените файлове в компютъра, хубаво ли ще ти е? „
xaxaxaxa защо го упрекваш. Че е незаконно - вярно е. Ама я кажи ти от твоите програми които имаш на PC-то дали си ги закупил или си взел сериен номер от някъде или пък crack.
insecteater
Сря, 27.12.06, 14:19

RE: как да разбера парола

” insecteater, ти защо даваш "акъл" за тези работи?! На теб някой ако ти чете пощата или ти се рови из защитените файлове в компютъра, хубаво ли ще ти е? „

Да си призная не ми пука особено. Разбира се когато е замесена информация за трети лица, се отнасям много по сериозно.
Колкото до моят "акъл", смяташ ли, че съм издал нещо кой знае какво, което да може да се впрегне веднага за ползване. Най общи препоръки, за които и тя сама може да се сети. Знаейки някои от начините на атака обаче тя, или който и да прочете мнението след нас, ще си има едно наум и как да се защити. Това е идеята. Ако знаеш как ще те атакуват, знаеш и как да се защитиш. А в това, че тя няма да успее да се добере до желаната парола, съм почти сигурен.

сашо
Сря, 27.12.06, 14:42

RE: RE: как да разбера парола

” xaxaxaxa защо го упрекваш. Че е незаконно - вярно е. Ама я кажи ти от твоите програми които имаш на PC-то дали си ги закупил или си взел сериен номер от някъде или пък crack. „

Това с програмите е друго... Около 2/3 от тях съм свалил от този сайт и са freeware, а тези които имам и са платени (да речем Microsoft Office Word 2003) ги ползвам изцяло некомерсиално. С други думи казано, не се възползвам финансово по никакъв начин от софтуерните продукти, които притежавам. Единствено ги употребявам за личен кеф, така че не съм ощетил в крайна сметка с нищо софтуерните компании.

редактиран от сашо на 27.12.06 14:45

< 1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2018   Experta Ltd.