download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ФАКТУРИ 2020

<1 2 3 4 5 6 7 >

Автор
Съобщение
dreamskill
Нед, 09.08.09, 14:01
” След 11234 сваляния, се намери един истински "специалист" ( vip_val ), който да я "оцени" Като процент 0.008 % не е зле. . Все пак не може да харесва на всеки.

Поздрави и успех на всички !
PROSYSTEMS Ltd. „

на тва викам "busted"
s_nikolova82
Пон, 19.10.09, 20:12
Здравейте,

В програмата пише че може да се отпечатват документи и на Български и на Английски. Бихте ли ми подсказали как точно става това в програмата.

prosystems
Пон, 19.10.09, 20:36
” Здравейте,

В програмата пише че може да се отпечатват документи и на Български и на Английски. Бихте ли ми подсказали как точно става това в програмата. „

Здравейте,

да програмата може да разпечата един и същи документ , на Български , на Английски , както и на Английски и Български едновременно.

Когато вашите данни и информацията за контрагентите е въведена и на Български и на Латиница. С просто превключване във формата (най отдолу) можете да смените езика на който ще се разпечата вашия документ.

Когато сте превключили на Английски, можете да отпечатате документа в един от следните варианти.:

s_nikolova82
Пон, 19.10.09, 20:44
Много се извинявам но ще ви досадя с още един два въпроса

Мога ли да започна да издавам документи не от 1 номер а от някой друг до който съм стигнала. Предполагам че може , но от къде по точно да въведа номера.

prosystems
Пон, 19.10.09, 21:02
” Много се извинявам но ще ви досадя с още един два въпроса

Мога ли да започна да издавам документи не от 1 номер а от някой друг до който съм стигнала. Предполагам че може , но от къде по точно да въведа номера. „

Програмата следи номерата на издаваните документи автоматично. Ако желаете да започнете номерата от определен номер направете следното:

1 От менюто изберете КЛАСИФИКАТОР - НОМЕРАТОРИ

2 Изберете номератора за съответния вид документ и натиснете РЕДАКТИРАНЕ

3 В полето текуща стойност напишете номера на последния документ който сте издали и запишете промените

Програмата ще продължи да номерира новите документи от следващият номер

prosystems
Пон, 19.10.09, 21:07
Подробна информация за работа с програмата както и демонстрационни филмчета можете да намерите на нашият сайт

www.prosystems.bg

s_nikolova82
Пон, 19.10.09, 21:13
Благодаря ви ,

вече всичко е наред. Филмчетата наистина ми бяха много полезни.

Лека вечер

ss_mario
Чет, 29.04.10, 11:21
А може ли да издава гаранциони карти ?
cb-eh
Чет, 29.04.10, 14:39
prosystems
Чет, 29.04.10, 17:55
” А може ли да издава гаранциони карти ? „

Здравейте,

стига да има интерес , в някоя от следващите актуализации можем да включим специален модул за издаване на гаранционни карти. А иначе в сегашния вариант можете да създадете документ гаранционна карта , но той по скоро ще има визията на фактурата ( има опция колоните с цените да не се печатат )
    Ако има интерес към такъв модул , моля пишете за да го включим. Всички полезни предложения и препоръки, които са от интерес и са предложени от голяма група от потребителите се разработват и добавят в следващите версии.
   С предложения и препоръки - Моля пишете на следния адрес development@prosystems.bg
 
Успешна работа:
PROSYSTEMS Ltd.

prosystems
Чет, 29.04.10, 18:05

Благодарности за линка.

Поздрави:
PROSYSTEMS Ltd.

ss_mario
Вто, 04.05.10, 00:49
Писах ви за картите на емайла. Имам обаче още два въпроса. Мога ли да подписвам с електронен подпис за да изпращам по интернет и ако излезе нова версия и какво ще стане с данните които съм въвеждал , отново ли ще трябва да почвам да въвеждам всичко.
prosystems
Вто, 04.05.10, 09:03
” Писах ви за картите на емайла. Имам обаче още два въпроса. Мога ли да подписвам с електронен подпис за да изпращам по интернет и ако излезе нова версия и какво ще стане с данните които съм въвеждал , отново ли ще трябва да почвам да въвеждам всичко. „

Здравейте,

По въпроса за електронния подпис и e-mail :
В програмата са предвидени три начина, за да направите това.

1. Класическо подписване - В програмата има вградена функция експорт на документите в PDF файл. След като запишете документа в PDF файл, можете да го подпишете с електронен подпис. За самото подписване трябва да имате валиден електронен подпис и програмка PDF Signer ( обикновенно я има на диска който са ви дали с електронния подпис ) Подписан по този начин документа може да бъде изпратен по е-mail. Така изпратен документа се приема за оригинален документ.

2. Подписване с ШИФЪР ( много често се бърка с електронен подпис ) . В програмата, за всеки потребител ( съставителя на документите ) може да бъде въведен персонален код ( шифър ). При издаване на документ, на мястото на подписа се отпечатва въведения шифър. а в края на документа се отпечатва текст цитиращ законовите основания за тази замяна.
От къде се получава шифъра ? - Управителя на фирмата издава вътрешна заповед в която се указва - че подписа на лицето ... се заменя със следния шифър ..... ( произволна комбинация цифри, букви). Така изпратен документа се приема за оригинален документ.

3. Ако имате сканиран подпис и печат,в програмата има функция, с която можете да ги вмъкнете в издавания документ. Записвате документа като PDF , който можете да изпратите по е-mail. Операцията е равносилна на това да принтирате документа, да го подпишете и подпечатате и след това да го сканирате за да го изпратите по e-mail. За разлика от предните два начина в този случай клиента трябва да получи оригинала ( лично или по пощата )

По въпроса за новите версии:

Ние приемаме отговорно взаимоотношенията си с клиентите, така че сме помислили и за това. Преминаването към нови версии става с актуализационен файл (не е еднакъв с инсталационния !!!) - който запазва всички данни които сте въвеждали до момента на актуализацията.

Успешна работа:
PROSYSTEMS Ltd.

редактиран от prosystems на 04.05.10 09:04
anonymous
Пон, 29.11.10, 18:31

ФАКТУРИ 2010

Изглежда много полезна програма!
Чудесно е изработена. Помислено е за всичко.

<1 2 3 4 5 6 7 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.