download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Trellian WebPage

< 1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 29.08.07, 11:57
програмата е супер. Но как мога да я съхраня под html файл
anonymous
Сря, 30.01.08, 00:32
не е безплатна 15 дни пробен период и май има вирус ! не теглете !
anonymous
Съб, 07.06.08, 22:01
Аз си правя сайтовете с NOTEPAD и това за мен е загуба на време
anonymous
Сря, 01.10.08, 23:03
И голям ли си хакер като праиш сайтове с Notepad?
anonymous
Чет, 04.12.08, 01:57
че и програмисти си губчт времето си съ
с непотребни програми за тях
anonymous
Чет, 04.12.08, 06:33
” И голям ли си хакер като праиш сайтове с Notepad?
=

Големите Хакери само с NotePad работят , по много причини.

anonymous
Вто, 27.01.09, 23:17
Ха ха. Че какво общо имат хакерите със notepad бе? Голям си умник и ти. NotePad има предимство заради това, че слагаш само код който ти трябва докато с програми се добавя и някой ненужни за теб неща като коментари показващи че си правил сайта с тази програма, таблици и такива дори и когато не са нужни
anonymous
Пон, 11.05.09, 19:30
Дай да видим кви сайтове правиш с нотепад, хахаха
Знам ги аз тия нотепададжии, дет не могат да напишат 5 реда, а цял сайт ще ми пишат на нотепад, барабар с графичното оформление. Смешници
insecteater
Пон, 11.05.09, 20:23
Цял сайт барабар с html-a, css-а, php-то и xml-ите. Notepad++ си е чудесна програма и колкото и да не ти се вярва, е възможно да да се направят (и се правят) цели сайтове на нея. Разбира се, говорим за текстови, а не за графични редактори. Не знам защо реши да прехвърляш графичното оформление на текстовия редактор. Много ми е интересно как с помощта на WYSIWYG програма ще направиш истински оптимизиран, динамичен и преносим сайт. Тази тук е за хора, които искат задоволителни резултати без да се напъват да учат сложни работи.

А при един наистина голям и сложен сайт, недоброто обмисляне и структуриране на кода, което е неизбежно при wysiwyg може да ти изиграе много, ама много лоша шега.

phrozencrew
Пон, 11.05.09, 21:24
insecteater, не обръщай внимание на подобни коментари, като по горния на otark. Пълно е с разбирачи. Програмата е добра за някой 60-70 годишен чичо, който иска да създаде нещо като презентация в интернет, която никой никога няма да види, може би, но за хора, които искат да има сайт, за жалост не става.
Аз изтеглих това "чудо" и дори го пробвах. Програмата под дефолт (по подразбиране) записа файла с колация на символите UTF-8 without BOM, което по-късно при проверката с (представете си ) вградения валидатор автоматично прехвърли символите в ANSI, но изкара съобщение за "Invalid Input encoding". К'во по дяволите е т'ва???!!! Нали уж съм в енкодинг UTF-8 и си пишем на кирилица, че и колацията ми е юникод. Ей го ла*ното:

Няма да коментирам структурирането на кода, липсата на основни мета тагове и документния опис.
Тая програма, както и подобните на нея, са идеални за хора, които въобще нямат нужда от Web-site.
Напълно подкрепям използването на Notepad++
Тази програма става за забавление, но не и за нещо по-сериозно. По добре човек да се потруди една седмица по научаването на основния XHTML и базовия CSS, от колкото дфа изгуби нерви, време и безсмислен труд по създаването на сайт с подобни програми.

< 1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.