download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ЗАПЛАТИ (portable)

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Автор
Съобщение
wqwe
Вто, 19.05.09, 15:08
>> За съжалениe Windows Vista не поддържа Windows Help <<

Досадно наистина. Но поддържа HTML Help перфиктно.

anonymous
Пет, 31.07.09, 17:21
Тая на скрийншота, ако живееше в Силистра вече да бях я забелязал!
gabitour
Нед, 02.08.09, 11:04
Някой имал ли е проблем с кирилизацията на програмата ? На мен всички бутони на основния екран са ми с йероглифи, а когато отворя някой работен прозорец - няма проблем с кирилицата. Незнам как да се справя с проблема - дали трябва да се качи някаква допълнителна кирилизираща програма? В момента съм с Bulgarian Phonetic на Iliya Dankov
electric_cc
Пон, 03.08.09, 06:11
За настройка на кирилицата виж тук: http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=198040&p=2
electric_cc
Пон, 10.08.09, 20:27
В отговор на въпроси: Как да се процедира, ако лицето по средата на месеца е преназначено на нова длъжност и заплатата му е променена. Реално лицето трябва да се уволни и преназначи, т.е. записва му се още една таблица с лични данни. Обаче новата програма на НАП не допуска повтаряне на данни с ЕГН и Булстат. В този случай на лицето се записва новата длъжност и новата заплата, а на отделен ред се записва примерно "Разлика от преназначаване", в колона К се записва 1, а в колона 0 се записва *. В колона Стойност се записва разликата между старата и новата заплата.
anonymous
Съб, 14.08.10, 18:07
CC, как на x64 ХР ще зададеш компабилити моде? Май имаше нещо в пропъртиса на ХР??
редактиран от anonymous на 14.08.10 18:07
electric_cc
Нед, 15.08.10, 07:27
download_er, първо се прави Shortcut до EXE файла, избира се properties/compatibility и се посочва x86, за съвместимост с 32 битова машина, но това е за презастраховка. Програмите, писани на Visual Basic трябва да работят и на 64 битови машини без допълнителни настройки, особено при преносимите версии. Проблем може да има при езиците, използващи указатели (например C++), поради различията в дължината на думата. Моля, ако имате възможност стартирайте тази програма на 64 битова машина и пишете за резултата. Предварително благодаря.
anonymous
Нед, 15.08.10, 15:50
Не е проблем. Сега ще пробвам.

ВИЕ -->> ТИ, няма проблем...

edit: Да, работи си. Няма проблеми на 64 битова машина. Но се и съмнявам 64 битова машина в някой офис в бг да има, освен на шефа

А тея НАП(ни ги) още ли не могат да се откажат от тези дискети и тормозят хората?

редактиран от anonymous на 15.08.10 15:58
редактиран от anonymous на 15.08.10 15:58
electric_cc
Нед, 15.08.10, 18:07
Благодаря за отзивчивостта. Знаех, че ще работи, защото имам клиенти, които работят на 64 битови машини, като ползват няколко от преносимите програми. Относно дискетите Сони обяви, че ще спират от 2011 г. производството на дискети. Всичко е на местно ниво. Някои областни центрове препоръчват да се използват флашки. Между другото фирмата Cherry (една от най-добрите в света) гарантира на един клавиш 1 милион цикъла. Едно флопи да има 10 пъти по-малко, приблизително 100000. В област Силистра по едно време имаше регистрирани 10000 фирми. По 12 месеца - за годината стават 120000 проверки на дискети, т.е. превишава теоретическия лимит, което означава, че всяка година трябва да се сменят флопитата, иначе проблемът е известен - тотално връщане на дискети, поради нечетимост на данните, отделно от неправилно записани данни.
anonymous
Нед, 15.08.10, 22:27
Това за Сони го знам и не е глупаво, вече не се ползват такива "неща", но не и в БГ. Тука сме си с 5-6 години назад. Ами пробвай и ти да "препоръчаш" флашки в програмата, може пък някой да клъвне
electric_cc
Вто, 17.08.10, 06:21
Това си е проблем на фирмите. Освен разработка на софтуер част от колектива (2 души), с помощта на тази програма правят ведомости на повече от 400 фирми като подават данните с ел.подпис. Данните се записват и четат от твърдия диск. Не се налага да ходят до гишетата на НАП и не си тровят нервите с дискети. Между другото тази и всички други програми (с малки изключения) са написани на Visual Basic 6, а portable вариантите са подготвени с помощта на PortableCreator като се използва методът manifest. PortableCreator може да се изтегли от http://www.electric-cc.com/files/PortableCreator.rar

anonymous
Вто, 17.08.10, 13:51
Проблема на тази програмка е, че иска да имаш сровия вид на програмата, не можеш да си направиш произволна програма да е портейбъл с нея.
electric_cc
Сря, 18.08.10, 10:46
"След третия неуспешен опит, прочети инструкцията" - правило на Мърфи.
квант
Чет, 23.06.11, 12:30
Хора, в България може ли да се говори за заплати !!!??? Мисля, че се говори за " заплати ", или за заплатчици !!!!!!!!!!

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.