download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

TROX РПВ

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 01.02.07, 17:48
Kapkag, къде се намира този бутон за копиране на ведомоста, защо не се ориентирвам, моля Ви споделете и как прибавяте и как премахвате редове от ведомостта.
trox
Чет, 01.02.07, 18:39
За всички, които имат проблем с декл.6 да пишат с коя версия на офис пакета са. разбрах, че има проблем, не мога да намеря компютър с по-стара версия, за да изпробвам програмата. всички, които познавам имат 2003. мисля че вече трябва да си сложите нови версии. най-използваната е 2003 и според мен тя е най-стабилна. другия вариант е да чакате, които мисля, че не е удачен. Утре ще започна отново да редактирам декл.6, вече да може да се използва от всички версии.

За това че първият ден е от работодателя, не го направих да се изчислява автоматично, защото през месеца работника може да има два болнични листа, един в началото и друг в края. така ще станат 2 дни. а и има условие че не трябва да е по-малко от средното дневно уговорено възнаграждение и т.н.

За справката по кодове, при отварянето й тя се обновява автоматично. Няма нужда Вие да я обновявате. Има само бутон, с който може да промените наименованията на кодовете.

За проблема с , или . зависи и от Windows-a най-вероятно. Намираме се в България и настройките Ви на Windows също трябва да са на български език. Не може на двата ми компютъра всичко да е както трябва, а при Вас да има проблем. Вижте си Regional and Language Settings от Control Panel-а. Всичко там трябва да е на Bulgarian /Bulgaria/.

За вмъкването на редове и менюто, което трябва да се появи горе, прочетете настройките в описанието или тези, които са в сайта.

И все пак ще Ви препоръчам да използвате пощата, за да мога да Ви пиша по-подробно. Хубаво да обясните точно какъв е проблема и всичко около версията на Excel, с която работите.

редактиран от trox на 01.02.07 18:44
редактиран от trox на 01.02.07 18:47
редактиран от trox на 01.02.07 18:59
редактиран от trox на 01.02.07 18:59
anonymous
Чет, 01.02.07, 20:15
На моята щайга съм с Office 2003.затрих го,сложих 2007 - проблемът остана с Microsoft Visual Basic\Complie error in hidden module:User Form3 This Workbook.Пробвах и с OpenOffice.org - същият проблем.
anonymous
Чет, 01.02.07, 20:49
Работя с WINDOWS XP
Погледнах Контрол панел там ми е на български. Изпращам ви e-meila si : annatenko@abv.bg
Все още не съм си разрешила проблемите.Прощавайте и Приятна вечер.
anonymous
Чет, 01.02.07, 21:10
Аз също си преинсталирах офиса с 2003, но проблема си остана, а на другия компютър със същия офис върви. Иначе програмата е супер.
Миланова
trox
Чет, 01.02.07, 21:18
Вече не знам от къде е проблемът. Явно е от Декларация 6, но точно в кое?.
Сега ще кача новата версия, в която вече Декл. 6 се попълва по по-лесен начин без макроси и контроли и т.н. /нещо като от старите версии/ и би трябвало да няма проблем.
trox
Чет, 01.02.07, 21:26
ПРОМЕНИ ВЪВ ВЕРСИЯ 3.2007

Променено: Начин на въвеждане на данни за Декл.6 Имаше огромен проблем с нея, затова я махнах и я направих по-простичък начин.
Ако все още Ви дава грешка при стартиране, пишете ми на spumpala@abv.bg с коя версия сте и какво точно Ви изписва

anonymous
Чет, 01.02.07, 21:49
Аз искам да запитам дали ще има платежни за 2007?Аиначе тази програма си е добра и си работи при мен.
anonymous
Чет, 01.02.07, 21:56
ВЕРСИЯ 3.2007 e perfektna!!!Blagodarq!!!
trox
Чет, 01.02.07, 22:00
За TROX Платежни
каква промяна има в платежните, че да се прави нова версия!?
кодовете за вид плащане могат да се редактират в стр. vid, втората и третата колона може да ги промените, както Вие желаете да се разпечатват. Първата колона да не се променя, тя е стандартизирана.

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.