download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Easy GIF Animator

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 09.07.08, 20:32
Програмата е страхотна!!!!!Много ама много съм доволен от тази Програма!!!!!!!!
anonymous
Пет, 25.07.08, 22:57
мноу е яку ама след 30 дена иска да плаштам :( като всички други яки програми :(
anonymous
Съб, 18.10.08, 21:48
наистина изглежда добре ,но ако може някой да ми помогне малко ще сам му благодарен скайп az------ надявам се ча0
mayhem1
Нед, 10.10.10, 15:15
В момента я превеждам на роден език. Почти съм я превел, след малко корекций на превода ще го публикувам към коментарите...
Корекций римски пълководец ли беше ? Гай Корекций ? Братовчед на Луций Хидроизолаций и Тиберий Топлоизолаций ?
tegote
Чет, 14.10.10, 00:12
Превода съм го изпратил на автора на програмата като се надявам да бъде официално публикуван в бъдеще.
Надеждата крепи човека, мдам. И аз като теб чакам един да включи български, но вече минаха 10 месеца, а той не я обновява!
Нищо, но ще взема пък да преведа казаното от amonra86.
От български на български! Нека припомним какво е писал:
.... поставете в папката (по-подразбиране е): "C:Program FilesEasy GIF Animatorlang", чрез заместване с оригинала. Влезте в програмата и от менюто сменете езика на български. Ако след рестартиране програмата ви се бъгва (при мен се бъгва само и единственно след като излекувам пробния период с "лекарство" ) изтрийте езиковия файл от "C:Program FilesEasy GIF Animatorlang" и стартирайте програмата (ще ви се стартира на английски език и без да има езиков файл). След това затваряте програмата и поставяте езиковия файл отново в папката с езиците и всеки път когато ползвате програмата на български език си я правете от менюто, а при изход сменяйте езика на "английски" за да не ви се бъгва. Превода съм го изпратил на автора на програмата като се надявам да бъде официално публикуван в бъдеще.

Значи: ако разберете, че програмата ви се бъгва от Language файла на amonra86, то тогава трябва да излезете от програмата и да я стартирате наново, за да се поправи. После пак излезте, за да пуснете българският файл и да стартирате наново. Може би следващият път няма да се бъгне. За да не стигате до авария, сменяйте езикът на английски при всяко излизане. После като влезете пак го връщайте на БГ. След приключване отново го дайте на английски. И така коригирайте езиците системно с влизане и с излизане.

tegote
Чет, 14.10.10, 11:43
Добре си я проучил, благодаря за което. Помня, че тази програма винаги идваше читава в Retail версия, а не с крак. Да не би да си тествал с някой фейк?
stoqncho
Чет, 14.10.10, 14:38
Да се надяваме, че превода ще бъде вграден в по-новите версий на програмата, но откакто съм го изпратил на авторите все още чакам от умрял писмо . Колкото и преводи да съм пращал никога не ми отговарят нито ги публикуват, чудя се защо ли тогава искат да им ги пращаме ...
Да беше нещо, което се обновява веднъж месечно например да чакаш. Програмата не е обновявана от 10 месеца и ти чакаш отговор, като искаш чакай може и да получиш отговор или да направят в близката година нова версия.
stoqncho
Сря, 20.10.10, 16:22
” Вече ми писаха авторите на програмата и ми казаха, че превода ще бъде публикуван в бъдеще официално и ще ми бъде изпратен безплатен ключ за регистрацията... „

Радвам се, но ще видим кога ще излезе тази прословута НОВА версия, ще чакаме и ще разберем.

tegote
Сря, 20.10.10, 22:56
Хах. Късметлия! Никой автор не праща така ключ срещу превод! Освен ако не си ги пазарил, в което сега вече съм сигурен. Това не съм се сетил да го правя. Но да ти кажа - имал съм случай, в който пращам превода, авторите ми отвръщат че в другата версия ще бъде добавен след което излиза версията, а превода го нямаааа! После като ги запитах, те ме питат за превода къде е!!!! . Пратих им го втори път. На следващият ъпдейт какво мислиш се случва? Превода го нямааааа. На запитването гледаш - мълчат. След няколко ъпдейта (това са месеци) се появява някаква обновена версия без езици. И започваш да биеш тупана наново.
редактиран от tegote на 20.10.10 22:57
amonra86
Пон, 03.01.11, 19:55
Ето линк към българския превод за програмата Български превод за Easy GIF Animator

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.