download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ASTROLOGY MILLENIUM

<1 2 3 4 5 6 7 >

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 12.05.07, 00:44
Аз съм много доволна,като цяло е интересно,стига да имате достаъчно време да се занимавате
anonymous
Съб, 12.05.07, 15:26
Абе хора тази програма иска някаква друга програма за да се инсталира иначе неще
anonymous
Пон, 14.05.07, 02:24
Губите си времето. Вярно е, че хората сме мегаломани, но чак толкова - да си мислиме, че ние, прашинките, по-малки от атоми спрямо звездите - да зависим от тях?!
Те са толкова огромни и на толкова голямо разстояние от нас, че не са там, където ги виждаме, а някои може би вече не съществуват от стотици хиляди години. А какво да кажем, за тези, които са на милиони светлинни години от нас - например в галактиката Андромеда? Даже планетите от Слънчевата система са твърде големи, за да влияят на нещо дребно като човешкото тяло. И не по този начин, по който си представят хората, които хал хабер си нямат от физика и астрономия, но се правят на капацитети в астрологията... А знаят ли господата астролози, че на светлината идваща от Слънцето са и нужни няколко минути, за да дойде до Земята? И колко е разстоянието до Слънцето? Знам, че много малко от вас имат знания дори и на начинаещи астрономи (къде сте тръгнали въобще?!), затова ще ви кажа - 1 AU (средно разстояние, приблизително 150 000 000 км), представете си колко по-далеч е Уран например... И къде е бил реално в минутата на вашето раждане. И да ви напомня, че светлината се движи с крайна скорост (т.нар. величина c = 300 000 км/с), докато гравитацията действа като че ли с мигновена скорост, никой не е успял още да я измери, защото не сме открили (освен на хартия) нито гравитационните вълни, нито гравитоните, нито каквото и да било около нея, освен последиците от влиянието на гравитационното поле.
А освен всичко това, астрономите, както и астролозите преди откриването на телескопа са познавали само 5 от планетите, останалите са много слаби за нашите очи. Плутон, като последна официално призната планета (въпреки че напоследък се навъдиха 10, 11, че и повече планети) е открита чак в 1930 год.! А напоследък даже и тя беше отхвърлена като планета - http://bg.wikipedia.org/wiki/Плутон_(планета-джудже)
Знам, че жените харесват много тайнствените неща - астрология, нумерология, кабалистика и т.н. и т.н. Не случайно повечето окултисти са жени - какво им остава, след като малко жени са способни да мислят абстрактно - просто начин на мислене. Но за мъже - не се лъжете, няма смисъл в окултните "науки" въобще. Колкото алхимиците са успели по химичен начин да направят от оловото злато, толкова и астролозите ще успеят да ви кажат нещо вярно. Но не се лъжете - много от тях, както и гледачките на кафе или даже спиритистите (които не са шарлатани, защото 99% от тях са такива, но останалия 1% са още по-опасни) не могат да ви помогнат, най-много да ви навредят. Шарлатаните обикновено са хора с голяма дарба като психолози и успяват с един поглед (с времето и практиката уменията им растат) и не им трябва да ви гледат хороскопа, или чашата с кафето. Те са виждали много като вас и успешно ще ви заблуждават. Затова - ако искате да разберете нещо истинско за себе си - учете!
anonymous
Нед, 20.05.07, 11:13
да,трябва.След като свалите програмката се налага да свалите още една програма,което е сравнително лесно и да инсталирате и двете.успех
anonymous
Пон, 21.05.07, 16:07
моля пиши как се казва програмата за кирилизиране
agni
Вто, 22.05.07, 10:34
Мили Станиславе, моля те, не се изказвай така неподготвен! Това, че си материалист и си с познанията си от в. "Орбита" и сп. "Космос", "Техника молодежи" и др. соц. продукти, не ти прави чест! Явно ти не четеш... Много ме натъжи с тази простотия, която си написал! Има Ведическа астрология, мили! А "Веда" ако ти говори нещо, ще ме разбереш. Ако не ти говори нищо, ЧЕТИ!!!
anonymous
Пет, 01.06.07, 15:19
Хей, хора, ТАЗИ ПРОГРАМА НЯМА АНАЛОГ - МНОГО Е ДОБРА! Ровил сьм много из Интернет и не намерих нищо, което поне да се доближава до това! Модерна графика и обширна информация. Аз се занимавам сериозно с астрология ве4е по4ти година, но тази програма ми стана дясна рька.
  И е НА БЬЛГАРСКИ - да им се 4удиш на авторите.
  Инсталира се за 50 секунди - само ти трябва .NET Framework - ако на някой все още му липсва на компа, да си го свали, а да не се пули като астроном в с4упен телескоп!
  
anonymous
Пет, 01.06.07, 16:27
бъдещето и миналото винаги ще ни вълнуват.
аинщаин доказва ,че времето няма посока.
доказва закона за енергията, но според мен тои е дълбоко погрешен,а тои е умрял вярваики в правотата си.
Отказва се обаче от теорията за изкривените пространства и я обявява за погрешна,както и от теорията си за гравитационните полета /прави на пух и прах закона на Нютон за земното притегляне/ и с това вярване ,че е сгрешил си умира.
сега обаче се счита че тази негова теория за гравитацията /от коиято се е отказал като погрешна/ тя е иммено наи-голямото достижение на гения
учените сега са единодушни в това.
Изследванията за "черните дупки " са в решителен стадии...
а това .,което евентуално ще видите тука евентуално във псевдо 3д може би е едно доказателство ...
тя науката -краи няма...
злодеите това и чакат...
е какво ни се пада за утре?
anonymous
Вто, 05.06.07, 17:04
За пръв път нещо смислено! Непременно я използвайте! Няма проблеми с кирилизацията, стига компютърът ти да е добре настроен, приятелю - това важи и за всички приложения като Уърд например.
  Поздравявам автора за задълбочеността и лекотата на работа с толкова сложна материя.
angelicstar
Вто, 05.06.07, 17:13
Цитат
” Поздравявам автора за задълбочеността и лекотата на работа с толкова сложна материя. „
ми то с въздох под нальгане леко сеработи.

<1 2 3 4 5 6 7 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.