download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

BOINC

Автор
Съобщение
johnmotson
Съб, 19.05.07, 13:09
Това е изключително ГРАНДИОЗЕН проект за който бях чел някъде!Но в текста се уточняваше и за някакъв процент , малък,за печалба. Пак повтарям ,че това е велико начинание!!!!
anonymous
Съб, 19.05.07, 15:38
Моето мнение е , че това е Абсолютна простотия
anonymous
Съб, 19.05.07, 21:23
А, какво е това URL , което трябва да се въведе ?
anonymous
Съб, 19.05.07, 21:40
как може да кажеш че е велико начинание след като не знаеш кой и за какво го ползва . Боже колко много наивни хора има !!!
anonymous
Нед, 20.05.07, 01:46
Ползвам програмата от доста време-проекта в който участвам е Seti@home.За повече информация-http://setiathome.berkeley.edu/
johnmotson
Нед, 20.05.07, 07:40
Как е възможно да се нарече такава научна работа "простотия" , такива научни достижения "тъпи" , просто не ми го побира разума!!!!!! А БЕ В ТИЯ ФОРУМИ САМО "ТЪПИ'' И ''ПРОСТИ'' ХОРА ЛИ СМЕ ?!!!
  Аз лично смятам , че не е така и тези "ПРОСТАШКИ!!!!" коментари са изключение от по-голямата част юзъри !
anonymous
Нед, 20.05.07, 12:28
http://boinc.berkeley.edu/ - ето също малко инфо
anonymous
Чет, 30.10.08, 13:22
Добре бе, тая програма дава ли ти поня някакъв общ отчет за какво ти е бил използван компютъра. Аз примерно няма как да знам дали това е велико начинание или е нещо съвсем друго. При положение, че има вече такива мощни компютри толкова ли им помагат няколко хиляди компютъра, които поради интернет връзката действат милиони пъти по-бавно от колкото един модерен и мощен компютър на място. И не разбирам защо се обиждате. Някои са вдъхновени, че могат да помогнат с нещо макар и дребно на човечеството, а другите са недоверчиви към тайнствени организации, които молят за достъп до компютъра им. И двете тези са напълно нормални. Ако някой има инфо подкрепяща някоя от тях - да го напише, ако не - нека проявява малко уважение към чуждото мнение!
anonymous
Чет, 25.06.09, 03:09
Или като допълнителен ресурс на "Ешелон", който решава проблемите на североамериканската част от човечеството за сметка на останалите. Понеже не им стигат ресурсите та затова карат 10 литрови автомобили и ни се присмиват, като дойдат у нас. Хайде холан, да си ползват тая програмка те лично, ама не щат, защото са запознати, че ако имаш подобна глупост на компютърчето то не е съвсем твое вече. Търсенето на извънземни, като как ще се извърши през интернет, щото нещо съм недосетлив. Неутронните звезди, които "гледаме" в небето над нас ни показват процеси, които са отминали преди милиони години, та като как ще реши това пролемите на човечеството? Анализирането на гравитационни сигнали не е особено трудоемка работа и за обикновен компютър, ама понеже са ми беднички трябва да ги съжалим и да ги пусна в моята машина. Това ще стане след 2 или 3 поколения в нашето семейство. Ако трябва ще го напиша и в завещанието. "Но Пасаран"!
редактиран от anonymous на 25.06.09 03:14

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2021   Experta Ltd.