download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

avast! Pro Antivirus

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 18 >

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 12.08.06, 22:52
Много е добра. Имам я от 5 месецa.
anonymous
Пон, 11.09.06, 13:46
тази програма е страхотна! направо супер!
anonymous
Вто, 26.09.06, 18:37
Какво ли не слагах на компа,най на края мисля че намерих решение в лицето на тази програма,на Български е и можете спокойно да си направите настройките както ви изнаса и наи важното е че ще я притежавате напълно законно без никакви си кракове пачове и т.н. м/у другото справя се отлично понякога дори трябва да я спрете за да инстал. нова програма на компа.Теглете смело вече трудно се намират хубави неща от този род.
anonymous
Вто, 26.09.06, 18:48
АВАСТ АНТИВИРУС Е ЕДИН ПРЕХВАЛЕН БОКЛУК,ЕТО МОЯТА ИСТОРИЯ ОТ ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ - хора пробвал аваст антивирус и излезе пълна боза,въпреки че доскоро бях очарован от нея.сигурно се питате защо сега съм разочарован след като доскоро съм бил очарован еми много просто.причината е,че свалям много файлове,торенти и пр. от интернет и като бях с авастата уж ги сканирах за вируси и тя ми отчете липса на такива,НО се оказа че имало и то доста.наложи ми се да форматирам за 4 дена три пъти компа,докато разбера,че файловете свалени от мене от интернет и сканирани с аваст за вируси са бъкани с много гадни вируси.сложих си една безплатна програмка Avira Antivirus и чак тогава разбрах,че тия файлове дет съм ги свалил са бъкани от вируси. сега съм цар вече втора седмица не ми се налага да форматирам след последните три изпълнения. реших да изпробвам в момента триал версията на ашампоо антивирус и съм много доволен ,но установявам,че безплатната авира антивирус е по-добра и от него.ашампоо антивирус е 10 пъти по-добра от авастата,а за авира антивирус да не говорим просто няма място за сравнение.плюс това авира антивирус е много по-лека от авастата и дори по-лека от ашампоо антивирус.това е братлета,ако искате ми вярвайте казвам го от личен опит.авира антивирус и ашампоо антивирус се разбират прекрасно сЪс зон аларм секюрити сюит и са чудесен тандем.за да не ме разбере няской погрешно НЕ СИ ИНСТАЛИРАЙТЕ НАВЕДНЪЖ АШАМПОО И АВИРА АВНТИВИРУС,ЩЕ БЕРЕТЕ ГОЛЕМИ ЯДОВЕ И ДВЕТЕ ПРОГРАМИ СА КОНФЛИКТНИ ЕДНА С ДРУГА,НО ПООТДЕЛНО СЕ КОМБИНИРАТ МНОГО ДОБРЕ СЪС СПОМЕНАТИЯТ ЗОН АЛАРМ.
anonymous
Вто, 26.09.06, 19:53
А ти обърна ли внимание на имената на "вирусите",които Avast! не е уловила? Тази антивирусна лови вируси и някои троянски коне,аз не зная програма,която да лови абсолютно всичко,при положение,че на всеки 5 мин. излизат нови вируси!
В това отношение разработчиците на антивирусен софтуер изостават!
Според мен няма лоши антивирусни програми,всяка е добра за това,за което е създадена,факта,че не знаем как и за какво да ползваме съответната антивирусна програма в никакъв случай не я прави лоша!
_xmas_
Вто, 26.09.06, 23:35
Цитат
” АВАСТ АНТИВИРУС Е ЕДИН ПРЕХВАЛЕН БОКЛУК,ЕТО МОЯТА ИСТОРИЯ ОТ ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ - хора пробвал аваст антивирус и излезе пълна боза,въпреки че доскоро бях очарован от нея.сигурно се питате защо сега съм разочарован след като доскоро съм бил очарован еми много просто.причината е,че свалям много файлове,торенти и пр. от интернет и като бях с авастата уж ги сканирах за вируси и тя ми отчете липса на такива,НО се оказа че имало и то доста.наложи ми се да форматирам за 4 дена три пъти компа,докато разбера,че файловете свалени от мене от интернет и сканирани с аваст за вируси са бъкани с много гадни вируси.сложих си една безплатна програмка Avira Antivirus и чак тогава разбрах,че тия файлове дет съм ги свалил са бъкани от вируси. сега съм цар вече втора седмица не ми се налага да форматирам след последните три изпълнения. реших да изпробвам в момента триал версията на ашампоо антивирус и съм много доволен ,но установявам,че безплатната авира антивирус е по-добра и от него.ашампоо антивирус е 10 пъти по-добра от авастата,а за авира антивирус да не говорим просто няма място за сравнение.плюс това авира антивирус е много по-лека от авастата и дори по-лека от ашампоо антивирус.това е братлета,ако искате ми вярвайте казвам го от личен опит.авира антивирус и ашампоо антивирус се разбират прекрасно сЪс зон аларм секюрити сюит и са чудесен тандем.за да не ме разбере няской погрешно НЕ СИ ИНСТАЛИРАЙТЕ НАВЕДНЪЖ АШАМПОО И АВИРА АВНТИВИРУС,ЩЕ БЕРЕТЕ ГОЛЕМИ ЯДОВЕ И ДВЕТЕ ПРОГРАМИ СА КОНФЛИКТНИ ЕДНА С ДРУГА,НО ПООТДЕЛНО СЕ КОМБИНИРАТ МНОГО ДОБРЕ СЪС СПОМЕНАТИЯТ ЗОН АЛАРМ. „
Това, че аваст е изпуснала няколко вируса не значи, че е "боза", както ти се изрази. Винаги ще има такива случаи, когато една антивирусна ще открива нещо, което друга не намира и обратното. В това има много според-зависи. Няма перфектна антивирусна и никога няма да има, това всеки го знае. Винаги ще има потребители, които ще харесат една и няма да харесат друга - въпрос на вкус.Това е, повече няма какво да кажа по въпроса.
Колкото до инсталирането на две антивирусни на един компютър (независимо кои са те) - всеки малко по-напреднал потребител знае, че това НИКОГА не трябва да се прави - резидентните зещити на двете антивирусни могат да причинят доста щети на самата операционна система отколкото да я предпазят. И последно Ashampoo Antivirus използва енджина на AntiVir, така че те са почти еднакви
anonymous
Чет, 28.09.06, 11:41
Нека споделя и моят опит.За мен сигурността на комютърът ми е едно от най-важните неща, но понеже е ужасно слаба конфигурация дълго време се лутах за да открия сполучлива комбинация.На liano_ мога да кажа, че и аз тегля много торенти, много файлове от eDonkey мрежата, ужасно много голяма част от тях са в архивиран формат, което предполага и доста зловредни кодове в тях.Ползвам Avast! Професионал от 8 месеца, комбиниран е с защитните стени Sygate Personal Firewall 5.6 и PeerGuardian 2.0. Никакви проблеми и никакви вируси от 5 месеца насам.Единственно от време навреме се появява някой черав от локалната, дребна работа бих казал.Все пак всяка седмца сканирам и с Ewido Anti-Spyware 4.0.0.172c и разбира се забранил съм на Операта (браузърът ми) джаваскрипт, бисквитките и някой др. дребни неща.Верно, аваста може и да има някаъв недостатк, но при мен не се проявява.
..А казваш Аваста бил тежък а си мушнал ЗонеАларм...Последното зима толкова ресурси, че...и не е добър избор за комбиниране с Аваст..А за Антивира и проивзодните му нямам добра дума-жертват сигурностата за сметка на системните ресурси и за да нямамш вируси това трябва да стъпваш на пръсти в Мрежата.
anonymous
Пет, 29.09.06, 09:41
първо аз не съм голям спец,но това което писах го писах от личен опит.факта,че за четири дена форматирах три пъти е показателен.а относно зон алармата може и да изисква повече системни ресурси от авастата,но компютърът ми работи много по-бързо,въпреки че ти звучи невероятно.с аваст компютърът ми забиваше често,а сега нямам този проблем.моята дърта бракма(разбирай компа ми) е 1,3 гигахерца процесор и 256 мегабайта рам. а относно ашампоо и авирата не съм особено наясно доколко са подобни,но е факт,че авира антивирус е по-лека от него и лови повече вируси,просто изчаквам да използвам триал версията докрай на ашампоото.вирусите които ашампоото пропусне ги очиствам с антивируса на зоналармата. някои коментират че антивируса на зоналармата е слаб,но всичко зависи от някои настройки при самата инсталация,които наскоро разбрах,че трябва да се правят ако искам да ми работи добре и след това отново трябва да се направи една настройка за подробно сканиране.това е и засега нямам проблеми.а онзи диск със заразените файлове си го слагам в компа,някои вируси ашампоото ги хваща,други ги изпуска но после с антивируса на зон алармата ги изчиствам и както виждаш си щъкам из интернета като цар.а и другият недостатък на авастата-миналата година се зарових много сериозно в едни сайтове за кракове и сериали,а на вас и пределно ясно че там бъка от всевъзможни вируси,авастата ги засече,но в едим момент блокира и дори преинсталация не можа да я оправи та се наложи да слагам друга антивирусна.та тъй де има една поговорка-"не питай старило ами патило".това е моето мнение и не го налагам на никого.
anonymous
Пет, 29.09.06, 11:41
И аз говорех от опит.Моят комютър е Compaq D /Celetron 466 MHz с РАМ 126 MB/ с ОС WinXP Pro SP1.ZoneAlarm ми точеше около 35-40 от рама, когато бешe на комютърът ми.Незнам какви настройки си правил (предполагам че говориш зa ZoneAlarm Internet Security Suite), при различни комютри, при различни мрежи различните антивирусни програми реагират различно.Eто защо аз не оспорвам опита ти, просто всеки трябва да реши сам за себе си кое е по-доброто за него.При нас най-добре се справя Аваст.Ето защо и близо 40 процента от комютрите в нашият Лан са точно с него.Някде другаде може да е удачен НОД32, другаде Антивира.Строго индивидуално е съгласно нуждите и възможностите.
anonymous
Нед, 01.10.06, 23:26
съгласен съм напълно с тебе,че антивирусните реагират различно според компютъра и мрежата в които се намират определени компове.аз също не оспорвам твоя личен опит.сега в момента изпробвам Тренд микро ПС-силин 2007 от днес и съм доволен засега,но все още я проучвам. по принцип я препоръчват като една от най-добрите за цялостна интернет защита.ее, малко малко ми товари машинката,но в сравнение с кашперски и панда е лека като пеперудка.има много мощен антиспаер,засега съм все още в проучване.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 18 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.