download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

VoipDiscount

< 1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пет, 21.04.06, 15:26
Не работи? На телефона не ме чуват.
krum
Пет, 21.04.06, 15:39
marbnik, работи.
anonymous
Пет, 21.04.06, 15:48
Програмата работи само че с домашни телефони. На Мтел и Глобул не може на Вивател не съм пробвал. С домашни телефони работи идеално :)
anonymous
Пет, 21.04.06, 18:49
Програмата работи идеално!Интересува ме някой знае ли какьв е и откьде се закупува кредитьт тук в Бьлгария?
ivanof
Съб, 22.04.06, 02:45
Вижте сега, аз използвам "Voipstunt", което май е същото. От Щатите работи безотказно, перфектно... Говорил съм по 4 часа и нещо- няма "трепване"!Само че, за да не те "накъсва" всяка минута, искат "депозит" от 10 евро... Които започват да се хабят, ако звъня на мобилни телефони. Ако (и като) звъня на стационарни- не се хаби нищо, но ми изписва текст, че с този депозит мога да говоря още 90 и нещо дни, като всеки ден сваля по един, естествено... Накрая ще ги изговоря геройски с GSM и ще дам нови 10 евро.
В този смисъл аз лично направо си говоря "без пари"...
А парите им преведох с кредитна карта- за секунди... От БГ- нямам идея как да ги преведете, ама нали сега навлязоха някакви бегли подобия на кредитни карти- с тях няма ли да става?
Друг вариант е да им обясните затруднението си чрез E-mail и да им искате нещо като банкови account-и, че на тях да приведете пари от БГ- банка...
Последният начин съм го опитвал преди време от България, но не за тази програма. Хората накратко ми отговориха да си гледам работата, но не с тези думи... Така и не можах да платя...
anonymous
Съб, 22.04.06, 05:56
Много е лесно да си закупиш кредит от България!
Единственото неудобство е подробната регистрация, но тя става за 10-15мин.

 - поръчката се прави като се логнеш на сайта с юзера и паролата си myaccount.voipdiscount.com/clx/
 - правиш заявка за закупуване на кредит.
 - ще стигнеш и до метода на заплащане, където ти излизат много видове кредитни карти, ако нямаш такава избираш MoneyBookers - тук вече идва подробната регистрация, в края на която получаваш точната банкова сметка на която можеш да преведеш парите.
Така реално имаш имаш разплащателна сметка в MoneyBookers с която на практика можеш да пазаруваш на всякъде. В нея може да превеждаш колкото си искаш пари, те си остават твои. В случея ако правиш превод към MoneyBookers във лева, хубаво е да са малко повечко (да речем за 10 евро може да се закръглят на 20 лева) така ще е сигурно че след превода със сигурност ще са в наличност 10 евро. MoneyBookers не взима никакви комисионни, единствено банката от която превеждате парите взима такса за превода която е 2-3 лева освен ако е РайФайзенБанк. Това е банката с която MoneyBookers работи директно, тогава става без такси и превода в рамките на деня! Ако банката е друга, получава се забавяне от 2 дена.
И така... ако се забавите с плащането няма проблем, след 7 дена MoneyBookers ще ви уведоми че поръчката за VoipDiscount остава неизпълнена понеже не достига кредит. След като решите че все пак искате да си закупите кредит, можете да преведете парите по всяко време, и когато той вече бъде в наличност в MoneyBookers (тя ще го пази без да го изразходва за VoipDiscount защото поръчката вече е анулирана) необходимо е пак да поръчате кредит за разговори от myaccount.voipdiscount.com/clx, избирате пак MoneyBookers, в препратката към сайта на MoneyBookers си въвеждате юзера и паролата от регистрацията по-рано, без допълнителни глупости, само с едно потвърждение и вече сте платили и можете веднага да ползвате кредита за разговори. MoneyBookers ще ви уведомява за всяка една заявка за плащане, и докато не я потвърдите тя не се извършва, така че няма от какво да се притеснявате за парите си.
Веднъж минали по този път, ще осъзнайте колко всъщност е проста тази система, ще осъзнайте и удобството от разплащането което е и по-добро и от това ако използваш кредитна карта от България.

anonymous
Съб, 22.04.06, 09:25
я кажете -направих 5 обаждания и повече не мога да се обаждам ...нали уж са неограничен брой обажданията?
anonymous
Съб, 22.04.06, 09:51
bogos я си дай ICQ че имам няколко въпроса относно тоя кредит
anonymous
Съб, 22.04.06, 10:44
ICQ нямам под ръка в момента, но за всеки който иска да ме пита нещо, ще гледам да съм в един опростен HTML чат, който се намира на един мой сайт върху който работя в момента. www.autostiker.com
anonymous
Съб, 22.04.06, 12:03
Невероятно тъпа програмка, разговорите са с отвратително лошо качество- все едно говориш с извънземни в космоса, въобще не си заслужава тегленето според мен, въпреки че е безплатно!
редактиран от anonymous на 22.04.06 12:11

< 1 2 3 4 5 6 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.