download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Предизвестена смърт (The Ring)

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пон, 24.12.07, 21:43
чул съм за The Grudge...един мой приятел все ми разправя за него...ама ВСЕ
anonymous
Пон, 24.12.07, 21:59

RE: Предизвестена смърт (The Ring)

” Eй...този филм сам го гледала поне 2 пъти и на 2 та пъти се питах "АБЕ ТАЯ ТОЛКО ЛИ Е МАЛУМНА ДА СЕ НАВРЕ В КЛАДЕНЕЦ?!" и се пак филма не е кой знае какво...прекалено прехвален....
Поне гледайте "SAW" "SAW 2" "SAW 3" - за тези който обичат леко заплетените историйки
Верно си е това ,скоро го гледах по сателита.Не е кой знае какво.Тhe Grudge и Saw са от друго измерение
anonymous
Сря, 26.12.07, 01:24
Когато гледах "Предизвестена смърт" за пръв път - преди няколко години, бях с приятели в дома на единия от тях. Беше ден и въпреки това пощурях от страх. Върха беше, малко след като свърши и все още го коментирахме, и телефонът звънна. Е направо откачихме- Дива Паника-> никой не ще да вдигне , естествено! Ама накрая се оказа, че беше майката на това момче. Луда работа- позасмяхме се, ама си ни стържеше отвътре.
Като изгледах и втората част, вече нещата се подредиха и малко се поуспокоих. Но винаги, когато се присетя за филма, и потръпвам- гони ме шубето! И сега също...
редактиран от anonymous на 26.12.07 01:25
редактиран от anonymous на 26.12.07 01:25
anonymous
Вто, 15.07.08, 19:34

RE: Предизвестена смърт (The Ring)

Ето на това се нарича филм.Гледах го за първи път през 2002 г. , с кака ми бяхме сами в къши,бяхме загасили осветлението на всякъде , само телевизора светеше.Преживяването си беше уауууууууууууу.Както си гледахме филма ,или по точно частта,след гледането на касетата.Чувството беше неописуемо.Незнам вие изпитвали ли сте го все още , но и да не сте ,не ви го препоръчвам !!! ...Това да ми звънне телефона,точно след като съм гледала частта с касетата ...беше просто шашшшш от всякъде !!! ..С кака ми едва не се напишкахме ...с извинение за израза :) ..Филма е потресаващо готин ..един от всичките ми любими.. Искам да обърнма специално внимание на израза " "АБЕ ТАЯ ТОЛКО ЛИ Е МАЛУМНА ДА СЕ НАВРЕ В КЛАДЕНЕЦ?!"
П.П Накрая и аз се чудя оная как можа да се пъхне в кладенеца....иначе филма не е да се гледа нощно време. " ...Еми драги мой ,ако сте гледали филма малко по-добре ,щяхте да разберете защо тая малоумната е в кладенеца :) ...Ако не сте обърнали внимание ,не е отишла там по свое желание , а защото майка и я е бутнала в кладенеца. А ако става дума за "Рейчъл" ...тя е в кладенеца за да спаси сина си ...Самара иска по-добра майка ,която ще се грижи за нея и ще я обича истински. Точно затова убива всеки,който доближи касетата. Затова във The Ring 2 се вселява в Ейдън.Но ако искате да го разберете , трябва сами да си помогнете. И тъй като виждам, че сте отворили темата за други филми ....Ем аз ще ви препоръчам The Grudge , The Grudge 2 ( Гняв , Гняв 2 )...Ще отбележа, че не е нищо особенно ,но пак е нещо.Има и доста сцени ,където можете да се пукнете от смях. ...Също така хубави филми са Final Destination , Final Destination 2 ,Final Destination 3 ...Ам като стана дума ...Предизвестена смърт има трета част,но все още не е излязла по кината.Много малка е вероятността да се намери в интернет ....Ииии не искам да ви плаша ,нооооо ...филма е правен по истински случай :) ...Четох го в интернет ...пише си всичко ...На абсолютно същите места се е развило действието ,по същия начин.Вярно е ,че на места във филма са преиграли с някой сценки ,но си е истина ! Даже можете да намерите информацията ,която Рейчъл търси ...в интернет ...Има я ! Знам го от личен опит !!! Но не се плашете ...касетата е намерена и унищожена ! :) ..
dreamskill
Вто, 15.07.08, 22:58
haloween не е страшен!гледал съм много страшни филми
трябва да проверите one miss call,ju on the grudge,teletubies,хммм,имам бая в няколко dvd-та,но забравих имената им
хъъъ
имаше и shutter
anonymous
Съб, 13.09.08, 16:28
Видях някаде че има и 'Предизвестена смърт 3',но не я намерих за изтегляне за да я гледам.

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.