download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

външно HDD ?!?

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пет, 20.07.07, 12:20

RE: външно HDD ?!?

” Значи...примерно кат си наврял сумати работи в кутията имаш два три харда тряя ти още...кво правиш ...Външен хард...Пак ВЪНШЕН...той за тва се казва външен...в това се състои удобството му...лесен за употреба...темата е ВЪНШЕН ХАРД...и видя ли разликите външен и вътрешен...смисъл няма да си купиш външен хард па да го пльоснеш в кутията където мажеш да събереш още един O_o т.е губиш място...те хората гледат да пестят мястото...Па ко да ти наливам акъл ти си знаеш

Точно пък ти акъл да ми наливаш - невъзможно , по-добре замълчи! То е толкова просто казано,че и дете на 5 годишна възраст би го разбрало. Темата е за Външен хард диск,а аз съм си купил имено такъв,обаче с БОНУС --> може и да е вътре! Аз си го държа вън,но ако реша да го слагам вътре ...нищо не ми пречи.

Апък ти си разправяй каквото искаш...
NO COMMENTS...

deringer
Пет, 20.07.07, 12:27
Да ама ти явно не разбираш А аз да не ти обяснявам .... Знаеш повече от мен???Щом мислиш така И щам смяташ така, дай да се видим та да разберем кой знае повече...И още нещо на 100% отговор във форум не давам ,по простата причина ,че някъде ,някой ми плаща за съвета ,тъй че...пак казвам ,дай да се видим та да прецениш сам...не да ми се правиш на разбирач...
редактиран от deringer на 20.07.07 12:31
anonymous
Пет, 20.07.07, 12:30

RE: външно HDD ?!?

” Да ама ти явно не разбираш А аз да не ти обяснявам ....Мислиш че знаеш повече от мен???Щом мислиш така

Както написах горе - No COMMENTS и това ще ми е последния коментар в тази тема!

То просто няма никакъв смисъл да обяснявам,ама никакъв!!!

Лек ден от мен...

deringer
Пет, 20.07.07, 12:41
Знаеш за кво говориш ми са струва...ямя пак не ми отговори?
stiliyangr
Нед, 14.12.08, 14:05
Продължавам по темата...Значи взех външен харддиск (обикновен+кутия). Включих го,прехвърлих някои неща,но не ми е ясно как точно е правилно да се включва/изключва като последователност. Имам предвид първо се изкл. софтуерно,а после първо се вади USB-кабела или първо се изключва захранването на диска.
П.П. Ако имам късмета Деринджър да погледне това,да знае че разчистих единият дял на стария диск и приготвих един линукс за сериозна инсталация та може да ми потрябва още помощ.
karadzha
Нед, 14.12.08, 15:12

RE: външно HDD ?!?

” Продължавам по темата...Значи взех външен харддиск (обикновен+кутия). Включих го,прехвърлих някои неща,но не ми е ясно как точно е правилно да се включва/изключва като последователност. Имам предвид първо се изкл. софтуерно,а после първо се вади USB-кабела или първо се изключва захранването на диска.
П.П. Ако имам късмета Деринджър да погледне това,да знае че разчистих единият дял на стария диск и приготвих един линукс за сериозна инсталация та може да ми потрябва още помощ. „

 Първо - USB-кабела.

stiliyangr
Нед, 14.12.08, 16:33

RE: RE: външно HDD ?!?

Благодаря! Бях го изключил само софтуерно и системата после ми казва,че трябва да извадя SB-кабела и после да го свържа пак за да ми се появи отново диска.
А сега да се възползвам и да попитам нещо друго. Като го включих повторно ми се задейства функцията Autoplay и тъй като диска е голям и вече има над 60 GB,това отнема известно време. Въпросът ми е мога ли да изключа тази функция само за този диск и ако да - какво ще загубя?
deringer
Вто, 16.12.08, 01:27
START--- Run ---пишеш gpedit.msc
Отиваш на System и там се развихряш...
karadzha
Вто, 16.12.08, 02:18

RE: RE: RE: външно HDD ?!?

” Благодаря! Бях го изключил само софтуерно и системата после ми казва,че трябва да извадя SB-кабела и после да го свържа пак за да ми се появи отново диска.
А сега да се възползвам и да попитам нещо друго. Като го включих повторно ми се задейства функцията Autoplay и тъй като диска е голям и вече има над 60 GB,това отнема известно време. Въпросът ми е мога ли да изключа тази функция само за този диск и ако да - какво ще загубя? „
 
 Със софта Neo Utilities (има го тук, но нямам време за линк) може също да спреш да се самозарежда хард. Система -> Проводник (Explorer) -> Отключение автозапуска по типу диска (Select to Drive Types to Start Automaticly) -> отметка на Запретить автозапуск на Жестких дисках (Disable autorun ala-bala Harda).
stiliyangr
Нед, 12.04.09, 21:03
Още няколко въпроса по темата - как стои въпросът с проверката за грешки и дефрагментирането на външните харддискове? Имат ли същото значение,както за вътрешните? Ако външният диск е с по-голям обем,уместно ли е дефрагментирането да се прави със стандартният за целта инструмент? Имам предвид могат ли да възникнат усложнения,ако например спре токът или компютърът "забие" по някаква причина? Няколко пъти ми се е случвало външният диск да "изпадне" от системата и да се рестартира. Може би трябва да използвам програма,с която да мога да дефрагментирам на части?

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.