download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Информация » За Download.BG - Условия за ползване

  • История
  • Мисия
  • Условия за ползване
  • Лични данни
  • RSS захранване
  • Контакти
  • Общи условия за ползване на услугите на Download.BG

     
    Тези ОБЩИ УСЛОВИЯ представляват споразумението между DOWNLOAD.BG от една страна и всички ПОТРЕБИТЕЛИ от друга.

    Чл.1. DOWNLOAD.BG предлага услугите си "във вида, в който са" и не носи отговорност по отношение на качеството, надеждността и условията за достъп до тях от страна на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

    Чл.2. DOWNLOAD.BG не е отговорен по никакъв начин за щети причинени на ПОТРЕБИТЕЛЯ от използването или неизползването на услуги, програми или файлове свалени от сайта или от диска към списанието.

    Чл.3. За използването на съдържанието на DOWNLOAD.BG в други медии или Интернет е необходимо писмено разрешение.

    Чл.4. Когато информацията от DOWNLOAD.BG се използва в Интернет, освен позоваването на DOWNLOAD.BG, задължително е и поставянето на хипервръзка към http://www.download.bg/ .

    Чл.5. DOWNLOAD.BG запазва правото си да внася изменения в дизайна, функционалността и условията за достъп до информационните услуги, които предлага, без предварително известяване на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

    Чл.6. ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, които изпращат мнения във форума, съобщения в чата и персонални съобщения до други потребители се задължават да спазват следните правила:
     а) съдържанието да не нарушава авторски права на трети лица;
     б) да не съдържа спам, обиди, заплахи и клевети към трети лица, съобразно етиката в Интернет;
     в) да не заблуждават умишлено други потребители на DOWNLOAD.BG.
     г) да не нарушава по никакъв начин действащото българско законодателство.
     д) постингите във форума трябва да отговарят на "Правила на форума", които са описани в станицата за изпращане на мнение.

    Чл.7. DOWNLOAD.BG си запазва правото да спре комуникационните функции на потребител, който наруши тези ОБЩИ УСЛОВИЯ, независимо от това, дали потребителят е заплатил за ползването на част от услугите на сайта.

    Чл.8. ПОТРЕБИТЕЛИТЕ които публикуват описания на програми, новини, статии и мнения във форума дават право на DOWNLOAD.BG да използва по всички възможни начини предоставените материали, както в сайта, така и в книжното издание и диска към него.

    Чл.9. DOWNLOAD.BG има право да показва, изпраща, зарежда, изпълнява, експонира и т.н. всякакви рекламни материали на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ си за собствени цели или за цели на клиентите които обслужва. Относно съдържанието на всички реклами, както и за запазените търговски марки, които те касаят, отговорност носят единствено рекламодателите.

    Чл.10. DOWNLOAD.BG има право да събира, съхранява, обработва и използва лични данни за всички свои ПОТРЕБИТЕЛИ, за целите на своята функционалност.

    Чл.11. DOWNLOAD.BG има право да заличава регистрациите на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, които не ползват услугите на сайта за дълъг период от време.

    Чл.12. Потребителското име и паролата на всеки ПОТРЕБИТЕЛ са персонални. ПОТРЕБИТЕЛЯТ няма право да споделя своите име и парола с други ПОТРЕБИТЕЛИ.

    Чл.13. ПОТРЕБИТЕЛЯТ е отговорен за запазване на тайната на своите потребителско име и парола.

    Чл.14. По смисъла на тези условия:
     а) DOWNLOAD.BG представлява съвкупността от Интернет сайт, списание и компютърен носител на информация (CD-ROM);
     б) ПОТРЕБИТЕЛ е всяко едно лице, което използва информационен ресурс или функция на DOWNLOAD.BG, независимо дали е заплатило за това ползване;

    за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.