download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Най-малкият в света USB рисийвър улеснява всички, които използват лаптоп при пътуване

21.08.2007 14:15 (преди 16 години и 8 месеца) | ogi | показана 3763 пъти Статистики
Следващото голямо нещо в света на мишките за лаптоп е наистина малко: Logitech представя новата безжична лазерна мишка VX Nano

FREMONT, Калифорния – Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), световен лидер в производството на компютърни мишки, представи Logitech® VX Nano – безжичната лазерна мишка за лаптоп с най-малкия рисийвър. USB рисийвърът е толкова малък, че почти се слива с лаптопа, което не налага постоянно да бъде включван и изключван при всяко преместване на компютъра. Той улеснява значително всички, които използват своите лаптопи при пътуване (PC и MacBook®).

„Безжичните мишки за лаптоп стават все по-предпочитани от тъч падовете” – каза Рори Дули, Заместник-директор на Logitech и Главен мениджър на отдел „Контролни устройства”. „В повечето случаи размерът на рисийвъра кара хората постоянно да го включват и изключват всеки път, когато ползват лаптопа си. Това, че направихме рисийвъра толкова малък, позволява той да стои постоянно включен в лаптопа – така потребителите пестят ценно време и никога не им се налага да се безпокоят, че ще го загубят”.

Нано рисийвър „Включи и забрави”
Нано рисийвърът „Включи и забрави” на мишката VX Nano е най-малкият в света USB рисийвър за мишки (в сравнение с 27 МHz USB рисийвъри за мишки за лаптоп, налични на пазара от 1 март 2007 г.). Когато се включи, нано рисийвърът почти се слива с лаптопа – подава се само на 8мм от контура на преносимия компютър. В резултат на това хората, които ползват лаптопи, вече не трябва да се безпокоят, че нано рисийвърът ще се загуби или повреди. Вместо това те просто го включват веднъж и после забравят за него – мишката VX Nano е винаги готова за употреба.

Усъвършенстван скролинг и представяне
За максимална продуктивност, мишката VX Nano е оборудвана с MicroGear™ прецизен скролер, който Logitech представи миналата есен в революционната безжична лазерна мишка Logitech® MX™ Revolution и безжичната лазерна мишка за лаптопи VX Revolution™. Когато скролерът се върти във възможно най-бърз режим, можете да преминавате през дълги документи само с едно движение на пръста. За да преминете към прецизния клик-след-клик скролинг режим, само трябва да кликнете скролера. Бутоните „напред” и „назад” позволяват навигация с минимални усилия в уеб страници и документи, докато One-Touch™ бутонът за търсене позволява моменталното достигане на резултатите от предпочитаната от вас търсачка. Лазерна технология осигурява плавен контрол над курсора и прецизно движение върху абсолютно всякаква повърхност, а безжичната 2.4 GHz дигитална технология предлага стабилна безжична връзка.

Изчистен и ултра-портативен дизайн
Изчистеният и ултра-портативен дизайн на мишката VX Nano осигурява лесното й пренасяне в чанта за лаптоп, джоб или дамска чанта, а овалната й форма и меките гумени захватки дават изключителен комфорт. Долната част на мишката VX Nano има капаче и когато е отворено през него могат да се видят двете AAA батерии и мястото за съхранение на нано рисийвъра.

Цена и наличност
Очаква се безжичната лазерна мишка за лаптоп на Logitech VX Nano да е на пазара в САЩ и Европа в края на август 2007 г. на препоръчителна цена от 69.99 евро.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 07.10.07, 20:20, anonymous:
    наистина е готино това,ще влезе в работа за тез които имат лаптоп,,но за българсия пазар ми се струва скъпо....,,пък и не сме напреднали чак толкова със безжичната интернет връзка.....

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.