download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Първо инфо за Windows 8

06.07.2010 06:27 (преди 13 години и 9 месеца) | evoker | показана 3896 пъти Статистики

Новата ОС на Microsoft се очаква в средата на 2012-та

Microsoft изглежда, че не могат или просто не желаят да пазят тайните си. Първо се разчу, че Windows Phone 7 вероятно ще се появи през октомври 2010-та, след това разбрахме за новият XBox 360 (Slim), посредством италианска флаш реклама, а сега първото инфо за Windows 8 изтича от партньори на Microsoft в PC производството. На кратко, очаквани ни Windows Store, досущ като iPhone App Store и Android Marketplace, с междуплатформена поддръжка, включително между Windows Phone 7 и Xbox 360. Очаква ни също дежурната нова версия на Internet Explorer, както и Windows Live Wave 5, чиято четвърта версия в момента е на етап "бета". Най-интересното обаче е, че редмъндци смятат да внедрят технологията зад моушън контролера им Kinect в Windows 8, по този начин позволявайки да се сканира човека ползващ ОС (примерно, за да може РС-то да се отключи щом влезете в стаята и съответно да се заключи щом излезете) и осъществявайки навигацията из менютата чрез жестове. За момента, от Microsoft се целят към средата на 2012-та за пускова дата, като първата бета се очаква година по-рано, а публичния тестинг в последните месеци на 2011-та.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 08.07.10, 12:19, stefankr:
    Секретна презентация за Windows 8 - http://www.cnews.ru/downloads/win8.rar
  • Четвъртък, 08.07.10, 12:27, tegote:
    Значи Windows 7 вече не е актуален, да му спират поддръжката тогава. Та той едва се излюпи, а са започнали Windows 8. Значи докато правят Windows 8 трябва да очакваме Windows 9. Е хайде, търпение, очакваме Windows 9, в момента го замислят трети лица. Ако устискате още една година може да се сдобиете с Windows 10. През това време си мислете за Windows 11.
  • Неделя, 01.08.10, 07:04, karadzha:
    смятат да внедрят технологията зад моушън контролера им Kinect в Windows 8, по този начин позволявайки да се сканира човека ползващ ОС (примерно, за да може РС-то да се отключи щом влезете в стаята и съответно да се заключи щом излезете)

    Туй е нищо, щом не може да точи баница и да пере чорапи и ъ-ъ гащи Пък и няма как да стане на нашите компита. Камерата ще трябва да е автономно захранена - да спи. Щото не виждам друг чалъм.
    Съмнява ме и Windows 8 да може да бъде изпиратствана, та ш си караме на ХР и 7 или на Линукс (УСУ 6 може да турят подобно чудо).

    П.С. Той господин Кръстев е изровил секретно инфо за 8-цата и логически съм се ориентирал правилно, че си требе камера

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.