download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Компютрите Правец отново са тук

05.01.2015 22:38 (преди 9 години и 2 месеца) | spursy | показана 3157 пъти Статистики
Легендарната българска марка отново е достъпна за потребителите.
Преди повече от година се разнесе слухът, че легендарната българска марка компютри Правец ще възкръсне. Тогава стана ясно, че предприемач е подал документи за марката "Правец", която от 1991 г. не е защитена от "Микропроцесорни системи" и тя вече е негова. Следващата стъпка очевидно е била да бъде създаден собствен уникален дизайн, който да олицетворява новите Правец наследници.
Ето че вече резултатите са налице и първите Правец компютри мога да бъдат закупени от българските потребители.
Разбира се, самият хардуер се произвежда в чужбина и по-конкретно Тайван, но сглобяването на компютрите става в България. Не трябва да си мислите, че зад този проект стои мощна финансово компания. По-скоро това може да се разгледа като чудесна находчивост на малка компания, която с добри идеи и работа осигурява интересни за българския потребител продукти.
Именно поради тази причина до скоро възродителите на Правец не разполагаха и с шоурум,в който потребителите да мога да се запознаят с продуктите им. Е, това вече не е така и може на живо да се докоснете до новите Правец компютри в Sofia Ring Mall. Там на не много голям щанд ще може да "разцъкате" компютрите и да се запознаете по-подробно с характеристиките и възможностите им. Също така има изложени и от предишните представители на славната българска марка.
Освен лаптопите Правец 64М, 64М+, 64М++, ще можете да видите и интересното предложение за десктоп Правец 64Д, който е от типа устройства All-in-One (няма отделна кутия и всички компоненти са в монитора), но за разлика от повечето такива има и собствена батерия, която ви позволява да продължите работа дори след прекъсване на електрозахранването.
Ако компютрите ви харесат и искате да си закупите такъв, на място ще можете да направите и заявка за него. В срок от до 20 работни дни ще получите вашият съвременен Правец. Това е така, защото както вече споменахме, собствениците нямат мощен финансов гръб и на този етап не мога да си позволят да имат на склад във всеки момент множество бройки. Всеки клиент има възможност да персонализира своя бъдещ компютър, като предварително добави към него допълнителен хардуер или зададе конкретни собствени параметри които желае.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 05.01.15, 23:27, soft-support:
    Помня, че преди доста време се разискваше идеята за новите Правец. Дали сега при вече реализирани цели и достъп до крайния продукт настроенията ще са променени?
  • Четвъртък, 08.01.15, 18:47, trolei:
    http://www.pravetz.bg При тези цени тази иначе чудесна идея е обречена.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.