download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Сдружението на издателите на бизнес софтуер продължава с инициативата „BSA идва във вашия град”

16.03.2006 11:50 (преди 18 години и 1 месец) | ogi | показана 2337 пъти Статистики
През месец март 2006 г., в град Плевен и региона, под надслов „BSA идва във вашия град”, продължава инициативата на Сдружението на издателите на бизнес софтуер (СИБС) /The Business Software Alliance (BSA).
Кампанията, проведена през изминалата година в различни региони на страната - Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и София, както и проведената инициатива през месец февруари тази година, в региона на Велико Търново – е в подкрепа на използването на лицензиран софтуер и защита на интелектуалната собственост. Анализът на резултатите от проведените до момента регионални мероприятия показа, че те намират добър отзвук сред обществеността и водят до повишаване културата на потребление на бизнес софтуер.

„BSA идва във вашия град” цели легализация и повишаване ефективността на управлението на софтуерните активи в малките и средни предприятия. Акцент в кампанията, също така, е превръщането на Интернет в безопасна и законосъобразна среда за бизнес и комуникации. И в Плевен посланията на кампанията ще бъдат адресирани към мениджърите и системните администратори в търговските дружества в региона, както и към крайните потребители на софтуер и Интернет.

В рамките на кампанията се предвижда разпространение на рекламни материали, свързани със законосъобразното управление на софтуерните активи в малкия и средния бизнес, както и организиране на инициативи и координирани действия с правоприлагащите органи в региона.

Кампанията „BSA идва във вашия град” ще продължи до 31 март т.г. и ще обхване както областния център Плевен, така и други градове от региона.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 21.03.06, 03:12, anonymous:
    "... Анализът на резултатите от проведените до момента регионални мероприятия показа, че те намират добър отзвук сред обществеността и водят до повишаване културата на потребление на бизнес софтуер. ... "

    Чий анализ показва че инициативата намира добър отзвук? Единственият отзвук най-вероятно е от потърпевшите, който със сигурност не е позитивен. Културата на потребление на бизнес софтуер (ако въобще съществува такова понятие) не се възпитава със силови средства като конфискация на имущество. Това по-скоро прилича на кампания на големите софтуерни фирми за изпълнение на месечния план по продажбите.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.