download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Лили Иванова - официален сайт

26.03.2006 11:53 (преди 18 години) | krum | показана 29160 пъти Статистики
Място, на което ще откриете последните новини, любопитни факти, много музика и любов.

Феновете на Лили Иванова могат да разгледат новия, изцяло flash-ифициран официален уеб сайт на Примата. Страницата се намира на адрес: www.lili.bg. Издържана е изцяло в притъпено червено, което на моменти придобива розовеещи или кафеникави нюанси. Освен заради визуалната наслада, анимираният сайт заслужава вашето внимание и заради своето съдържание. Тук ще намерите нейната биография; можете да следите новините около предстоящи изяви; да проследите кариерата на Лили Иванова по нейните албуми, сингли, награди; публикувани са текстове към песните й. Най-апетитна си остава обаче секцията "Медия", в която можете да разгледате прелестни снимки на певицата, видео клипове, нейни интервюта за пресата, както и да си свалите частица от Лили под формата на висококачествени wallpaper-и за десктопа. Lili.bg се озвучава с песните на, разбира се, Примата на българската поп музика. Ако желаете можете да й пишете нещо в "Книгата за гости".

Първият си концерт в България Лили Иванова изнася през 1964 г. в зала Универсиада заедно с Джейн Сверт и рок група "Северните тигри".
Следващият й албум "Море на младостта" е издаден от Балкантон през 1967 г.
Третият й албум е издаден в Москва ("Поет Лили Иванова", Мелодия, 1968 г.).
Албумът "Камино" е издаден от Балкантон през 1968 г. Едноименната песен в изпълнение на Лили Иванова с аранжимент на Иван Пеев има дълга история, свързана с началото на кариерата й. През 2005 г. песента „Камино” в изпълнение на Лили Иванова беше класирана на 40 място в престижната класация на вечните световни хитове на „Сони Ериксон”.

От 1966 г. започва нейният успех, който в следващото десетилетие е феноменален и е белязан както от получаването на престижни награди, така и с раждането на едни от най-хубавите български песни, наричани днес "златни".

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.