download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG Anti-Virus вече е официално представен в България

04.04.2006 16:56 (преди 18 години) | ogi | показана 4433 пъти Статистики
Grisoft представиха свой оторизиран дистрибутор на AVG Anti-Virus за България
През изминалата седмица световният лидер в производството на антивирусен софтуер Grisoft представи “ДЕН България” ЕООД като свой оторизиран дистрибутор на AVG Anti-Virus за територията на България.

“ДЕН България” ЕООД е реселър на AVG Anti-Virus в България от 16 декември 2004 г. и предлага продукта на адрес http://www.AVGBulgaria.com. За изминалия период фирмата наложи продукта чрез качествения си сайт, поддръжка по телефон и електронна поща, а също и с уникалния за България специализиран форум за AVG Anti-Virus (на български език).

AVG Anti-Virus е антивирусен софтуер за защита на персонални компютри, локални мрежи и сървъри. Той е изключително ефективен при откриването на всички опасни вируси, червеи, троянски коне и високорискови adware и spyware приложения. Антивирусната програма е разработена за компютри с Windows 98/ME/2000/XP/NT/2003, Linux и 64-битови Windows системи. Особено популярна е версията с Огнена Стена (Firewall).

“Нашата цел е AVG Anti-Virus да стане продукт номер едно за антивирусна защита в страната” – заяви управителят на фирмата инж. Ивайло Тинчев – “Според нас това няма да е трудно, като се има предвид, че осигуряваме софтуер, който е лек за системата, с ежедневни обновявания и с най-ниската възможна цена при двугодишен лиценз. Безплатната ни версия е вече добре позната и се намира на голяма част от домашните компютри в страната. Сега се надяваме високото качество на пакетите, които предлагаме, да бъде оценено и от бизнес клиентите, заедно с нашата професионална, сертифицирана от Grisoft, поддръжка на български.”

AVG Anti-Virus е подходящ както за домашни потребители, малки и средни фирми, така и за големи предприятия и организации. Лицензът на всички продукти на Grisoft е с продължителност две години. Удължаването на лицензите след 2 годишния първоначален срок е с 50% отстъпка от основната цена. Предвидени са отстъпки за образователни институции и благотворителни организации.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 05.04.06, 18:42, anonymous:
    Ами първо да ви похваля вас и вашата антивирусна програма AVG защото тя наистина е много добра досега не ме е подвеждала ,а пък и аз все пак съм с платената версия на AVG заедно с огнената стена и вобще не съжелявам че съм ги дал парите защото този антивирусен продукт наистина открива всичко и затова предлагам на всички да си издърпат безплатната версия и след това да си я купят защото съм сигурен че няма да съжелявате.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.