download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Logitech - партньор на Electronic Sports World Cup 2006

06.04.2006 16:38 (преди 18 години) | ogi | показана 2643 пъти Статистики
G-сериите мишки и клавиатури са в ръцете на най-добрите геймъри в света
ROMANEL-SUR-MORGES, Швейцария — 06 Април, 2006 — Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), лидерът в производството на гейминг периферия, включително на спечелилите награди мишки и клавиатури от G-сериите, днес обяви, че става официален патньор на Electronic Sports World Cup 2006. Очаква се шоуто да привлече аудитория от над 30,000, които ще следят играта на oколо 800 от най-добрите геймъри в света, състезаващи се за награда от 400,000 долара. Състезанието ще се състои между 30 Юни и 2 Юли 2006 в Paris Bercy.
Logitech има повече от десет години опит в представянето на гейминг продукти на пазара, като първият гейминг продукт на компанията е пуснат през 1995 година и е WingMan® – джойстик за PC. Оттогава компанията осигурява любителите и запалените геймъри с контролери, волани, джойстици, мишки и клавиатури създадени за многобройното поколение на PlayStation, Xbox и PC. Миналия септември, компанията отговори на нуждите на геймърите с новата си G-серия от продукти – лазерни мишки G5 и G7 и геймърска клавиатура G15. Всеки продукт предлага впечатляваща прецизност, ослепителна скорост и широк обхват на предлаганите опции.
Electronic Sports World Cup е едно от най-големите състезания за електронни спортове в света и тази година се очаква да бъде по-голямо отвсякога. В състезанието ще участват повече от 50 страни, които минават през квалификации в национални състезания между януари и юни 2006. През тази, четвърта година на състезанието, ще участват над 350,000 играчи – аматьори и професионлисти, мъже и жени, състезавайки се да станат един от 800-те финалиста, които се борят за седем титли и за паричната награда от 400,000 долара.
Чрез спонсорството си в Electronic Sports World Cup, Logitech демонстрира ангажимента си към геймърството и геймърите, давайки в ръцете на играчите последните технологии, които са предимство срещу конкуренцията. Logitech поддържа отношения с много от гейминг общностите, като много от тях смятат, че продуктите на Logitech са основен инструмент за техните постижения. Компанията разработи уеб страница посветена на World Cup, която осигурява информация за събитието, а също така предлага съвети и материали, които да помогнат на организаторите на LAN партита за организирането и декорацията на местата за срещи.
Ромeн дьо Гарие, продуктов мениджър на Logitech за Европа за направление мишки каза: “: Ние сме развълнувани да видим нашите продукти от G-серията в състезание от този ранг, те дават на геймърите от всички краища на света прецизност докато се състезават. Пожелаваме на всички успех!”
Матю Далон, президент на Games-Services и основател на състезанието Electronic Sports World Cup, което той организира през последните четири години, каза: “G-сериите на Logitech дават прецизна технология в ръцете на геймърите-шампиони. Ние сме горди да си сътрудничим със знанието и технологията на Logitech в World Cup. Благодарение на техните продукти, геймърите могат пълноценно да изразят степента на уменията си. ”
Повече информация за събитието може да бъде намерена на www.lacoupedumonde.org

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.