download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

MS показа Linux лабораториите си

11.04.2006 11:59 (преди 18 години) | anonymous | показана 2806 пъти Статистики
Microsoft планира да пусне уеб сайт, на който ще разкрива подробности около дейността на вътрешните си Linux лаборатории.
Microsoft планира да пусне уеб сайт, на който ще разкрива подробности около дейността на вътрешните си Linux лаборатории. Целта е да получи обратна връзка от клиентите, които комбинират софтуер на Microsoft с такъв с отворен код. Сайтът, наречен Port 25, бе представен в четвъртък по време на LinuxWorld Conference и Expo в Бостън, а официалният му старт бе даден в първите часове на деня. Софтуерният гигант поддържа 300-сървърна Linux инсталация в централата си в Редмънд, чиято цел е да прави анализи и тестове на продукти с отворен код и да проверява как те работят със софтуер на Microsoft. На самия сайт ще има блогове, възможност за подаване на запитвания. Предвидени са видео интервюта със служители на Microsoft с опит с продуктите с отворен код.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 13.04.06, 14:12, anonymous:
    Проекта се казва port25, а не сайта
  • Четвъртък, 13.04.06, 17:11, anonymous:
    Така, така, а вие, дето пишете, с каква операционна система сте и колко платихте за нея? Аз съм с Уиндоус и не съм платил и стотинка, няма и да платя, защото не мога да си го позволя! Искам да дойде по-скоро деня, в който с чиста съвест ще мога да кажа: "Уиндоуса ми е легален, платен и т.н.". Това ще значи, че най-после сме станали достатъчно заможни, за да можем да си купим софтуера, който ползваме. Което скоро няма да стане. А, между другото, на Уиндоус са 99% от потребителите по света, пък вие си говорете каквото щете. Линукс има още много хляб да изяде, докато стигне функционалността и популярността на Уиндоус, нищо че се води по-слабата операционна система. Със здраве!
  • Събота, 15.04.06, 14:13, anonymous:
    Eto dokazatelstwoto hachi koi e sobstwenika na Linuh - towa e microsoft , toi i samo toi ste go razwiwa i promenia zastoto negowi sa wsichki prawa,zastoto go e kupil, a scandinawetsa se ee prodal za panitsa lesta - i niama niakwi prawa warhu produkta. Moze da mi wikate SIR ,ako drugo ne se hareswa. izwinenia ne chakam za Washata dezinforrmatsiata i za moite absurdi.. Prodalzawaite da chetete stari westnici. - napred kam kamennata era.
                      guru ot amerika
  • Събота, 15.04.06, 16:22, anonymous:
    Бе не са баш 99 процента ама айде.А за това колко Windows е популярен знаем......
    Когато не си спираш компа по 3-4 седмици без да ти забие или да ти иска рестарт за нещо си -тогава можеш да говориш.
  • Четвъртък, 08.06.06, 12:02, anonymous:
    А знаеш ли колко процента от сървърните машини в света са с Linux пак 99. А и това за по голямата функционалността на Windows пред Linux пак не сум съгласен и може да го твърди само болен мозък.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.