download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Онлайн органайзер от Google

26.04.2006 11:11 (преди 17 години и 11 месеца) | stefankr | показана 7513 пъти Статистики
Започнаха бета тестовете на онлайн органайзера на Google. За да се възползвате от новата услуга, трябва да имате акаунт в Google, например вашият GMail-адрес.

Интерфейсът на Google Calendar (http://calendar.google.com/) е изграден чрез технологията AJAX. За да отбележите събитие, трябва просто да посочите клетката, означаваща нужния ви час. След това се отваря поле, в което се въвежда събитие, среща или мероприятие. Органайзерът ви предлага да посочите продължителността на събитието, да го премествате от едно място на друго. Възможно е да се показват ангажиментите ви по дни, по седмици, по месеци или четири дни напред. Дори може да се покаже списък на това, което трябва да свършите. При нужда календарът се отпечатва.

Да се записва онлайн ежедневните ангажименти, дори и на базата на AJAX, не е кой знае каква иновация. Google Calendar позволява да се разглеждат записите на други потребители, което облекчава планирането на съвместни мероприятия. Възможно е да се изпращат покани за участия в конференции или съвещания по електронната поща. Тъй като Google Calendar е тясно интегриран с GMail, то поканите се разпознават автоматично. Разбира се, можете да направите разписанието си недостъпно за други.

Един потребител може да направи няколко свои разписания - едно за работа, друго за планиране на семейните мероприятия, а трето - за вашето хоби. Възможно е да се търси сред записите. Интерфейсът засега е само на английски, но съвсем спокойно можете да записвате ангажиментите си на български език. Поддържат се браузърите Internet Explorer 6 и Firefox 1.0.7 и следващи версии. Официално органайзерът не е съвместим с браузъра Opera.

Източник: natahaus.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.