download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Графила проведе Първа Официална Церемония По Награждаването

26.04.2006 10:56 (преди 18 години) | krum | показана 5083 пъти Статистики
Как приключи триизмерния конкурс на форуми Графила. Текстове и гледки от събитието.

Конкурсът на форуми за изкуства ГРАФИЛА "Фантастично Ездитно Животно" завърши с подобаваща церемония. На финала учстваха 30 човека с 3Д графика, 19 участника с 2Д графика, а 37 човека не са успели да завършат творбите си. Ако дочетете новината до края ще научите на кои адреси можете да видите разказ-сценарий на награждаването, както и снимки на участвалите създания.

Александър Бакалов от сп. Gamers' Workshop и Огнян Ангелушев от сп. Download.BG
Александър Бакалов от сп. Gamers' Workshop и Огнян Ангелушев от сп. Download.BG

Трето място в конкурса беше присъдено на Константин Костадинов - hton с неговото животно Atav.

Концепция на ездитното животно: Атавите са вид хищни влечуги, населяващи планета, различаваща се от Земята само по двойното "я" в края на името си. Причината за възникването, както на тези, така и на хилядите други животински видове са множеството нелегални генни лаборатории, в които недооценени учени се кълнат, че понятия като срамна работа и нестандартна поръчка не съществуват.

В плика на класирания на второ място творец беше името на Симо Сокеров - Bio с неговото Ездитно Животно "Ултрапотам".

Концепция на ездитното животно: Ултрапотамите са големи, бавни, но изключително сигурни като превоз животни. Пипалата и вендузите им помагат да оцеляват в гладките опасни земи на собствената им планета.

Първата награда отиде при Олег Николов - Чоки (и неговия "Мегастеп"), който по-рано на същия конкурс все така заслужено грабна и наградата на публиката.

Концепция на ездитното животно: Мегастепът служи за превоз на планета, наречена Мукрекружди, но също се отличава и като отличен любовник, за чиято полова мощ са написани тонове научни трудове.

С раздаването на първата награда, изненадите в церемонията не приключиха, защото организаторите бяха подготвили още награди, но в графичен формат или по-точно "каминен" формат. Тези специални награди бяха банер-изображения, които всеки от участниците може да сложи на сайта си - на своята виртуална камина. "Виртуалните камини" се раздаваха за участие в галериите в разделите 2Д, 3Д, Лого, Уеб Дизайн и Фотография. Снимки на виртуалните награди ще намерите в линка по-долу, а д оттогава мога да ви подразня с техните особено възбуждащи любопитството имена: "Кърти Мивки", "Избива Рибата", "Абсолютно Изначалния Пингвин На Графила", "Двуглавият Пингвин", "Едноокият Малко Странен Пингвин", "Трикракият Пингвин на Графила с Плавници и Шнорхел", "Половината Пингвин на Графила", "Официалния Флъдещ Пингвин на Графила", "Абсолютния и Неоспорим Пингвин", "Модерният и Леко Кубистичен Пингвин" и др. Иска ви се да ги видите нали? ДАВАЙТЕ!

Със сигурност вече съжалявате ако сте пропуснали това събитие, но авторите на конкурса са предложили утешителен вариант, представляващ богато илюстриран разказ (дневник на награждаването) за онлайн четене, намиращ се на адрес: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=12677&highlight=%EF%EE%E1%E5%E4%E8%F2%E5%EB.
Снимки на участвалите ездитни създания с биографична информация за тях има ето тук: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=12428

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.