download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Logitech показа стилна и мобилна аудио система за MP3, iPod

11.05.2006 14:26 (преди 17 години и 11 месеца) | ogi | показана 4321 пъти Статистики
Logitech mm32 притежава хващащ окото дизайн; предлага високо качество на звука за компактния си размер
ROMANEL-SUR-MORGES, Швейцария — Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), лидерът в производството на продукти, които усилват дигиталната музика, представи портативните колонки Logitech® mm32. С елегантен стил и на достъпна цена, новите колонки доставят прекрасно качество на звука при възпроизвеждането на музика от всеки MP3 плеър, в това число и iPod®, който притежава стандартен жак за слушалки.

Портативните колонки Logitech® mm32 са продукт от среден клас от растящото семейство на портативните MP3 колонки, предлагани от Logitech и имат хващащ окото цилиндричен дизайн. Колонките mm32 също така притежават специален „джоб”, който може да се регулира според размерите на повечето от плеърите. Logitech® mm32 е с елегантен бял цвят и се отличава с особена компактност (6 см височина, 6 см ширина и дължина 28.5 см). Колонките са снабдени с метална защитна решетка, предпазваща ги от повреда, а също така и с найлонов калъф. Независимо от миниатюрните размери на колонките, моделът mm32 обезпечава висококачествен звук благодарение на неодимовите микро драйвери (neodymium quad micro drivers) – по 2 мм от всяка страна.
“Колонките mm32 са подходящи за бизнес пътувания, пикници в парка, фамилни ваканции, дори ако просто слушате музика докато седите на балкона или верандата,” каза Джеф Холов, вицепрезидент на Logitech за направление развлечения и комуникации. “Аудио системата предлага перфектен баланс между достъпа цена и портативност, благодарение на което вие ще се насладите на качествен звук в стилна форма на всяко удобно за вас място. Сега вие можете да забравите за слушалките и да споделите радостта от любимата музика с околните.”
Без да е включен в електрическата мрежа, Logitech mm32 може да работи до 10 часа с 4-ри батерии формат АА. Колонките притежават специална ниша за зареждане на плеъра и регулираща се задна стена за фиксиране на MP3 плеъри с различни форми и размери.
Цени и наличност
Портативните колонки Logitech mm32 ще бъде наличен за Европа в началото на май на препоръчителна цена от ?79.99. Семейството от спикери за MP3 плеъри на Logitech също така включва следните модели: най-успешно продаваемия от висок клас Logitech® mm50 за iPod, обезпечаващи невероятен звук; ултра компактните преносими колонки Logitech® mm28; а също така и портативните колонки Logitech® mm22.

За Logitech
Основана през 1981, Logitech конструира, произвежда и предлага персонални периферни устройства, даващи възможност на потребителя ефективно да работи, играе и комуникира в дигиталния свят. Logitech International e швейцарско акционерно дружество, чиито акции се търгуват на Швейцарската (SWX Swiss Exchange (LOGN) и на Американската (Nasdaq National Market System (LOGI)) борси. Компанията притежава заводи в Азия и представителни офиси в големи градове в Северна Америка, Европа и Тихоокеанска Азия.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.