download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

NOD32 обявява уникална промоция за получаване на антивирусна защита по SMS

12.05.2006 15:19 (преди 17 години и 11 месеца) | ogi | показана 6089 пъти Статистики
Сега вече всеки може да получи защита за компютъра си по всяко време на денонощието, независимо в коя част на страната се намира!
На специална пресконференция, Хай Компютърс ЕООД - изключителния партньор на ЕСЕТ за ESET NOD32 в България, съобщиха, че на 7 май т.г., NOD32 България стартира уникална за българския пазар промоция. Срещу два SMS-а потребителят получава месечен лиценз за една от най-популярните антивирусни системи в страната и света.
Целта е срещу символичната сума от 4 лева потребителят да може да ползва легален софтуер, но и нещо повече. Tech support помага безплатно на клиентите чрез e-mail, skype, icq и мобилни телефони с информация за нови заплахи, начини да се предпазим от тях, както и със съвети за намаляване на рисковете при сърфирането в Интернет.
Цялата регистрация и инсталация на антивирусната програма отнема по-малко от 5 минути и не изисква попълване на досадни форми и сключване на обвързващи договори. Няма обикаляне по магазините, не се налага дори ставане от стола.
Няма продукт, който да гарантира 100% сигурност, тъй като най-голямата заплаха идва от самия потребител. NOD32 България се стреми да помогне на клиентите си да бъдат интелигентни потребители, което е най-силното оръжие в борбата със злонамерени атаки в киберпространството. Целта на компанията е не просто да размени продукт или лиценз за продукт срещу съответната сума, а да изгради едно NOD32 общество, в което хората да обменят опит и информация, за да може екипът да реагира максимално гъвкаво на нуждите им. Интернет и мобилните комуникации вече навлизат на места, където пазарът и инфраструктурата не са достатъчно развити и много хора остават свързани и все пак изолирани.
Въпреки че промоцията е насочена към домашни потребители, продуктът, който те получават, е пълнофункционален. Това е същата програма, която защитава Прокуратурата, Техническия университет, Нов български университет. Сред изтъкнатите клиенти на NOD 32 също са Булстрад, Агенция по вписванията и Първа инвестиционна банка.
„Макар че сме най-новият играч на пазара, имаме амбицията да проникнем сериозно в корпоративния и държавния сектор. Смятаме също обаче, че е редно домашният потребител да има достъп до същата защитата, която ползват големите предприятия”, казва Константин Веселинов, управител на NOD32 България.
NOD32 е рекорден победител на престижното издание Virus Bulletin. Програмата е носител на 36 награди VB100% и не е пропуснала нито един вирус за последните 7 години. Две от най-скорошните награди на продукта са от Азия – „Най-популярен продукт” в категорията „Антивирусен софтуер и софтуер за защита” (2005) на PC Magazine (Хонг Конг, както и „Най-добро решение за Linux & OSS” и избор на редактора за 2005 и 2006 г. на Linux Pilot Magazine (Тайван).
Не е далеч времето, когато услуги като онлайн банкиране, онлайн плащане на сметки и онлайн комуникациите като цяло ще са достъпни за всеки човек. С увеличаване на удобствата обаче се увеличават и рисковете за индивидуалния потребител, който не може да си позволи сложните корпоративни пакети, а понякога няма и техническите познания, за да се защити. В САЩ миналата година близо 10 милиона американци са станали жертва на кражба на самоличността (identity theft), което им струва около $5 милиарда.
За момента машините на домашните потребители се използват най-вече за атаки срещу големи организации с цел кражба, изнудване или просто прекъсване на дейността. Решението, което се оформя за тези проблеми, е адекватна защита, плюс потребителска грамотност, а NOD32 България се стреми да осигурява и двете.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 04.07.06, 13:57, anonymous:
    NOD32+SUPERAntiSpyware=Много добра защита!!!Това е за Windows.
    За Linux - няма нужда!
  • Сряда, 01.11.06, 12:36, anonymous:
    Имам NOD32,но VShield ми вършеше по-добра работа!NOD32-слаба антивирусна!!!
  • Неделя, 05.11.06, 13:35, anonymous:
    нод32+псдоор гуардч добре ли е нжакои може ли да каже?
  • Неделя, 06.01.08, 20:27, anonymous:
  • Понеделник, 13.10.08, 21:15, anonymous:
    ” Много съм доволна! Не очаквах толкова добра антивирусна програма! СУПЕР Е!

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.