download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Антивирусна програма за 90 дни без финансов риск

15.05.2006 11:59 (преди 17 години и 10 месеца) | milen | показана 2526 пъти Статистики
За първи път на българския пазар представител на антивирусна компания предложи на своите клиенти 60 дневна гаранция за връщане на парите „без въпроси”.

След като преди три месеца „ДЕН България” ЕООД стана оторизиран дистрибутор на антивирусния софтуер AVG Antivirus за България, компанията предложи уникалната възможност. Познатата в световната практика услуга “Money Back Guarantee” е в сила за всички версии на AVG Antivirus.

Тъй като антивирусният пакет AVG Antivirus има и безплатна 30-дневна версия за изпробване, това дава гаранция на клиента, че няма да поеме никакви рискове при използването на софтуера за общо 90 дни. През този период клиентът ще разполага с всички екстри на платената версия – поддръжка чрез електронна поща, по телефона и чрез сайта на дистрибутора www.AVGBulgaria.com . Ако по някаква причина не е удовлетворен, в рамките на 30 дни той ще получи парите си обратно.

Въз основа на договора на производителя Grisoft s.r.o. с клиента, договорът на дистрибутора гласи:

Гаранция за връщане на парите.
В случай, че софтуерът не посреща вашите нужди или не ви подхожда по каквато и да е причина, вие можете да го върнете на „ДЕН България” ЕООД или вашия риселър в срок до 60 дни от датата на покупката, за да получите възстановяване на лицензната такса – без да ви бъдат задавани никакви въпроси. За да ви бъдат върнати парите, всички копия на софтуера, които се съхраняват от вашия хард-диск, или са архивирани по някакъв друг начин, трябва да бъдат унищожени, софтуерът трябва да бъде деинсталиран, а оригиналния пакет трябва да бъде върнат. При прекратяването на лиценза вашия номер ще бъде блокиран, за да се предотврати неговото използване след това.

За повече информация можете да посетите сайта www.AVGBulgaria.com или се свържете с офиса на „ДЕН България” ЕООД.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.