download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

ДАВИД Холдинг АД със сертификат AQAP 2110 на НАТО

07.06.2006 15:42 (преди 17 години и 10 месеца) | ogi | показана 2751 пъти Статистики
ДАВИД Холдинг АД получи сертификат за съответствие на качеството AQAP 2110 на НАТО
ДАВИД Холдинг АД получи сертификат за съответствие на качеството на извършваните от компанията дейности, съответстващи на изискванията на съюзната публикация на НАТО – AQAP 2110. Сертификатът бе връчен на официална церемония в Гранд Хотел София на 6 юни от зам.министъра на отбраната Спас Панчев.

Гости на събитието бяха и представители на дирекция “Военна стандартизация, качество и кодификация” при МО, Министерство на икономиката и държавната комисия за сигурност на информацията.
Документът, връчен на ДАВИД Холдинг, сертифицира компанията за проектиране, производство, системна интеграция и внедряване на комплексни информационни системи.
AQAP 2110 е съюзна публикация на НАТО, която определя изискванията на Алианса към системата за управление на качеството на продуктите и услугите, по време на целия им жизнен цикъл. Основната цел на внедряването на тази Система е да се разработват и предлагат софтуерни продукти, решения и услуги, които отговарят на международно признати модели и изисквания, да се оптимизират вътрешните и външни процеси, за да се предотврати появата на недостатъци в разработките и да се гарантира качеството на предлаганите решения на крайните клиенти.
Освен гаранция за качеството на софтуерните решения, разработвани и внедрявани от ДАВИД Холдинг, сертификатът дава предимство на компанията да реализира софтуерни решения и в останалите страни-членки на НАТО.
Политиката по качеството е изключително важен елемент за работата по проекти, както на Алианса, така и с всичките текущи и бъдещи клиенти на компанията. Ефективността на системата гарантира увереността на екипа на ДАВИД във възможностите да се произведе, достави, внедри и поддържа качествен продукт.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.