download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Повече възможности за PC геймърите: Logitech прибавя мишка и клавиатура към фамилията от G-серията

20.06.2006 17:21 (преди 17 години и 10 месеца) | ogi | показана 6192 пъти Статистики
Лазерната мишка Logitech G3 притежава дизайн, подходящ и за двете ръце; Logitech G11 Keyboard предлага 18 програмируеми бутона
ЛОС АНДЖЕЛИС — E3 - На международното изложение E3 (Electronic Entertainment Exposition), Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) обяви, че разширява продуктовата линия на своята печелеща награди фамилия от серията G-периферия, за да предложи на още по-широк кръг от геймъри големи игрови възможности.

Лазерната мишка Logitech® G3 предназначена за любителите на компютърните игри, се отличава с отлични функционални характеристики, притежава технологията на Logitech Gaming-Grade™.

Мишката е проектирана с компактен дизайн и е удобна и за двете ръце, а като цена е по-достъпна от предишните модели геймърски мишки на Logitech - Logitech® G5 и Logitech® G7. Клавиатурата на Logitech® G11 се предлага без дисплей като този на клавиатурата Logitech® G15, но с други специални геймърски функции, като: 18 напълно програмируеми клавиша, които правят лесно за геймърите да заменят сложната последователност от бутони с едно докосване и светодиоди (LED), които осигуряват осветяването на полупрозрачните символи на клавишите.
“Също както спортистите внимателно подбират екипировката си за състезание, така и любителите на компютърни игри търсят инструменти с подходящи конструктивни особености и форми, когато се готвят за виртуални сражения,” каза Рубен Мокерие (Ruben Mookerjee), маркетинг директор на Logitech за направление интерактивни развлечения. “С новите модели от серията G ние снабдяваме геймърите с широк асортимент от периферия. Нашите високоефективни мишки и клавиатури са предпочитани от много геймъри поради факта, че често победата в компютърните игри се определя от реакцията, която е с милисекунда по-бърза или с един пиксел по-точна.”

Лазерната мишка Logitech G3 реагира даже на мълниеносно движение с пределна точност. Както и моделите G5 и G7 с отлични технически характеристики, Logitech G3 доставя лазерна прецизност от 2000 dpi, този модел изпълнява максимално скоростно USB съединени, обработва изображението със скорост от 6.4 мегапиксела в секунда и работи със скорост от 45 инча в секунда.
Компактният размер на лазерната мишка G3 позволява на играчите да я държат и управляват с върховете на пръстите си, което е за предпочитане пред резките движения на ръката. Този модел също така се отличава с Logitech DryGrip покритие, което спомага за комфорта на геймърите при управление на мишката по време на дълги игри.
Без да се налага софтуерна инсталация, копчето, намиращо се под скрола на G3 позволява на потребителите да сменят в ход резолюцията на мишката от1600 dpi до 800 dpi. Благодарение на програмната обезпеченост максималната резолюция на този модел достига до 2000 dpi и може да бъде намалена до 400 dpi, а също така притежава пет достъпни настройки. Всичко това позволява на геймърите да намират необходимия баланс между максимална скорост и оптимална точност.
Използвайки максимално скоростното USB, мишката G3 осигурява честота на предаване от 500 сигнала в секунда – много по-бързо от 60 -125 сигнала в секунда при традиционните USB мишки. Тази способност да се предават данни с такава голяма честота е важен критерий, гарантиращ абсолютната точност без ефект на закъснение. С цел да се намали съпротивлението и да се увеличи точността, моделът G3 притежава специално polytetrafluoroethylene (PTFE) покритие на долната повърхност.
Моделите геймърски мишки G5 и G7 предлагат на геймърите допълнителни функции, като промяна на теглото на мишката и надеждна безжична технология.

Клавиатура Logitech G11

Разположени в лявата част на клавиатурата G11, 18-те програмируеми бутона G- keys имат три състояния (M1, M2 и M3), което позволява на геймърите да създават 54 възможности за команда при определена игра; и при пускане на играта тези настройки на клавиатурата G11 се активизират. Тези клавиши също така могат да бъдат програмирани като оперативни клавиши за не игрови функции в други популярни приложения.
Клавиатурата също така има превключвател на игровия режим, който при активизация изключва клавиша Windows®, така че вашата игра няма да прекъсне при случайното му натискане. Бутон от клавиатурата включва и изключва осветлението, а също така предлага две възможности за равнището на яркост, което осигурява добра видимост при всяко осветление. Клавиатурата G11 притежава два вградени високоскоростни USB порта, което позволява да се постави мишка, слушалки или друга периферия без да се натоварват портовете на компютъра.
Геймърските клавиатури Logitech G15 се отличават с иновационен светещ дисплей, на който се изписва важна информация за играта или данни от други приложения.
Цена и наличност
Лазерната мишка Logitech G3 ще бъде налична в САЩ и Европа в началото на август. В Европа моделът G3 ще се продава на препоръчителна цена на дребно от ?59.99. Клавиатурата G11 ще бъде налична на пазара в САЩ и Европа в началото на юли, с препоръчителна цена на дребно за Европа от ?69.99.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 13.07.06, 13:21, anonymous:
    iskam gta san andreas iztegleteq i q izpratete na yulian.vasilev@abv.bg

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.