download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Бил Гейтс: 80% шанс Vista да е готова до януари

12.07.2006 18:29 (преди 17 години и 9 месеца) | sorcerer | показана 2931 пъти Статистики
Има голяма вероятност новата операционна система на Microsoft да е готова в началото на идната година
Бил Гейтс
Бил Гейтс

Бил Гейтс обяви, че има 80% шанс Vista – операционната система от ново поколение на компанията Microsoft, да бъде готова до януари 2007. Все пак Гейтс заяви на презентация в Кейп Таун пред свои партньори, че ще забави пускането, ако бета тестовете покажат недостатъци.

Представянето на Vista пред крайните потребители няколко пъти беше отлагано. Бета тестери изпробват софтуерните продукти преди тяхното пускане на пазара, за да открият и предотвратят евентуални проблеми. “Всичко трябва да бъде абсолютно точно”, каза Гейтс. “Ако данните от бета тестовете покажат, че софтуерът не е напълно готов, с удоволствие ще го отложа.” Гейтс каза още, че Microsoft инвестира 8-9 милиарда долара в разработките на новата си операционна система (Vista) и новата версия на офис пакета си (Microsoft Office 2007). Гейтс изрази надеждите си следващата версия на Microsoft Office да е готова до края на годината.

Операционната система Vista ще има инструменти за визуално и гласово разпознаване и ще е снабдена със сериозни системи за сигурност. Новият софтуер ще премине от разчитането на лесни за разбиване пароли към визуална идентификация и софтуерни защити срещу интернет атаки. За новия офис пакет пък Гейтс каза, че ще включва най-голямото количество нововъведения от десетилетие насам, споменавайки възможността да се обработват документи директно в интернет.

“Най-големият пазар за тези продукти скоро ще бъде Китай.”, каза Гейтс. Той заяви, че Китай вече е най-големият пазар за мобилни телефони и очаква скоро да заеме водещата позиция в пазара на компютри и софтуер. “Всеки трябва да бъде в Китай”, каза още той. “Дори ако само 20% от населението има достъп до компютри, това е огромна цифра, имайки предвид 1,3-милиардното население на страната”. Гейтс очаква спад на разпространението на пиратски продукти на Microsoft в Китай. Той също така изрази надежди, че китайското правителство, което държи дял от 35% от покупките на компютърни програми в страната, ще се оборудва изцяло с легален софтуер до края на годината.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 13.07.06, 08:50, anonymous:
    Смешник, китайците ползват Линукс базирани операционни системи. Не са прости да дават пари за бракувана стока.
  • Понеделник, 31.07.06, 01:43, anonymous:
    не повече от 10 % от ПЦ ,които имате в балгаря могат да стартират виста.тезка и тромава-с амбицята да обере света,алчноста на тоа човек е безгранична.гледаите колко ше са купи ако изобсто излезе,ше го скасат от дела .Всички останали фирми производители на програми са засегнати.
    това ,което се обявява че виста сте мозе да прави-няма нисто обсто сас операционна състема.
    това е наи-ценното от адобе и другите производители-да не говорим за антивирусните .
    тои какво им казва-да варват по дяволите или им казава добре дошли вав виндовс Виста ,а?
    света ша го садере ,тои за китаи уста отворил крадеца,и ще вица -долу пиратството-ДА ЗИВЕЕ РОБСТВОТО?
    вие смятате ли че сам прав -или греша?Даите да отворим дискуся-секи квото знае -да го казе-и да видим 2007 година какво сме казали и познали !->
  • Понеделник, 31.07.06, 05:36, anonymous:
    Ами он си го е казал ве-що да го давам за $15 кат може и за $30. По същия начин и за хардуера. Що да пускам оси дет да върви на настоящите машини, кат мога да пусна оси дет няма да върви и да продам още няколко завода рам и процесори...
  • Четвъртък, 03.08.06, 12:14, anonymous:
    абе кво да ви кажа бе нашки виста е пален буклук с главмо Б У К Л У К и тези високи системни изисквания не всеки може да си го позволи като богатите китажци и тяхната мафия е........а а защо чичо били не пусне вистат в балгария да му разкажем играта да го почепкаме та да тръква и на ПЦ от 97година нали е все пак ако не бяхме ние балгарите и г-н Атанасов бил Геитс нямаше да има толков а мн гущерчета. е тва е сега от мен че трябва да коментирам цял куп други неща

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.