download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Излиза Lord of the Rings - White Council

15.07.2006 16:51 (преди 17 години и 9 месеца) | sorcerer | показана 2481 пъти Статистики
Electronic Arts обявиха, че пускат нова четвърта игра, базирана на Властелина на пръстените на Джон Роналд Руел Толкин

Най-голямата компания за игри за компютри и конзоли обяви, че планира да пусне ролева (RPG) игра на базата на трилогията на британския автор.

"Ще пуснем на пазара играта Властелинът на пръстените в края на 2007.", каза говорителя на Electronic Arts Скот Гамъл. "Играта ще включва елементи от романите на Толкин и от миналата наскоро по кината филмова трилогия, която беше създадена от новозеланденца Питър Джаксън. Филмите по Властелинът на пръстените, чиито права държи американската компания New Line Cinema, бяха абсолютни касоразбивачи, донасяйки приходи от над 3 милиарда долара.
 
За съжаление, от компанията разкриват съвсем малко детайли относно новата игра. "Няма да изнасяме много информация за играта на този етап.", каза още Гамъл. "Играта е предвидена за Xbox 360, PlayStation 3 и за PC. Тя няма да се предлага във формат за Nintendo Wii". Гамъл заяви, че играчът ще има възможност да си избере персонаж елф, хобит, джудже или човек. "Целта е играчът да стане герой чрез начина, по който си взаимодейства с останалите персонажи." Действието в играта ще се развива изцяло във въображаемия свят на Толкин - т.нар. Средна земя. Играчите ще имат възможност да сформират съюзи с Белия съвет (White Council), чиито членове са героите на Толкин - Гандалф, Галадриел и Елронд.

Това е четвъртата игра, базирана на Властелинът на пръстените, която EA пускат на пазара. Преди компанията създаде две екшън игри - The Two Towers и Return of the King и една ролева - The Third Age. Повече информация за Lord of the Rings - White Council можете на намерите на сайта на играта.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 15.07.06, 18:33, anonymous:
    Супер новина! Това като излезе ще ТРЯБВА да се види!!!
    P.S. Това за четирите излезли игри на ЕА по "Властелина" не е вярно - сещам се за две стратегии: "The Battle for Middle-earth" и "The Battle for Middle-earth II", които безспорно са най-добрите и печеливши игри правени по филма и книгата някога.
  • Събота, 15.07.06, 19:58, snisoftware:
    Няма как да не се най - добрите други не на излизали до сега, но това няма да е първото рпджи по властелина друга компания ще ги изпревари.
  • Неделя, 16.07.06, 20:57, anonymous:
    А къде остана Fellowship of the Ring - 2001 г. ?

    А има още игра Хобит (детска аркада)... И може би други. А това другото РПГ нито съм го виждал някъде, нито съм го чувал даже... Което е много странно!

  • Вторник, 01.08.06, 03:53, anonymous:
    Само дето тук човекът говори за ELECTRONIC ARTS не за някакви .. бози "детски аркади"

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.