download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

БиЕмДжи получи официално правата да разпространява продуктите за архивиране на данни на Symantec

21.07.2006 07:04 (преди 17 години и 9 месеца) | ogi | показана 2321 пъти Статистики
От 1 юли 2006 г. БиЕмДжи получи официално правата да разпространява продуктите за архивиране на данни на Symantec (портфолио на бившата компания Veritas) за Република България и статут на изключителен дистрибутор на Symantec за Република България
20 юли 2006 г., София - От 1 юли 2006 г. БиЕмДжи ООД получи официално правата да разпространява продуктите за архивиране на данни на Symantec (портфолио на бившата компания Veritas) и статут на изключителен дистрибутор на Symantec за Република България.
На официалната пресконференция, организирана на 20 юли 2006 г. специално за повода, гости от страна на Symantec бяха Михал Стачник (Регионален Мениджър за Югоизточна Европа), Робърт Пецанка (Мениджър за партньорския канал за Югоизточна Европа), Вера Петртилова (Ентърпрайс Маркетинг и ПР Мениджър) и Даниел Бахофен (Старши Системен Инженер Symantec).
След сливането на Symantec и Veritas, всички продукти на Veritas преминаха в портфолиото на Symantec Corp., но бе необходимо почти цяла година, за да може новата компания Symantec да уеднакви лицензионните схеми и партньорските програми, така че да могат продуктите на бившата компания Veritas да са стандартно достъпни през Symantec в дистрибуторския канал.
В новото портфолио на Symantec продуктите са със запазени имена и могат да се открият в раздела “High Availability Products”. БиЕмДжи ООД е дългогодишен партньор на Symantec Corp. в България, доказал се във внедряването и продажбата на водещите решения за сигурност и защита на Symantec. „Получаването на тази изцяло нова гама продукти е едно предизвикателство, но и възможност да попълним продуктовото си портфолио, особено в частта на back-up и disaster recovery решенията, където до момента БиЕмДжи ООД нямаше представени решения. С “High availability Products” частта ще имаме възможност да предлагаме и продукти за изграждане на цялостни IT решения, базирани на философията на Symantec за Information Integrity.” – сподели Стефан Големехов, продуктов мениджър на Symantec в БиЕмДжи.
На 18 юли 2006 г. Symantec Corp. пуска в продажба нов продукт от популярната фамилия BackUp Exec, който бе представен на проведената в България пресконференция.
BackUp Exec е водещо решение в индустрията за архивиране на данни. Новата версия 10D (D съкратено от Disk) е оптимизирана за работа с дискови масиви, улеснено управление и постоянна защита на данни с помощта на технология, която следи промените и ги добавя към архива в реално време. Решението притежава интегрирано управление на архивите на дискови масиви, както и конверсия към лентови библиотеки. BackUp Exec 10D е цялостно решение за защита на Windows базирани сървъри, както и Exchange, SQL, Oracle и др., с помощта на агенти.

За Symantec
Symantec, световният лидер в технологията за сигурност в Интернет, осигурява широка гама от софтуер за сигурността на съдържанието и мрежите и приложни решения за индивидуални потребители, организации и доставчици на услуги. Фирмата е водещ доставчик на решения за сигурност за клиенти, портали и сървъри за защита от вируси, защитна стена и VPN, управление на уязвимостта, откриване на проникването, филтриране на съдържание от Интернет и електронна поща, технологии за дистанционно управление и услуги за сигурност за корпорации и фирми-доставчици на услуги по целия свят. Търговската марка Norton на Symantec за потребителски продукти за сигурност е лидер в продажбите на дребно по целия свят и по присъдени награди в този отрасъл. Главният офис на Symantec се намира в Купертино, Калифорния и има представителства в 38 страни. За повече информация, моля посетете: www.symantec.com .

За BMG
БиЕмДжи ООД е водещият софтуерен дистрибутор за България на световните софтуерни производители Microsoft, Microsoft OEM, Symantec, Autodesk, Adobe Systems, Pantone и Corel Corp.
BMG е и софтуерен производител на продукта за работа с текстове на български език Кирила.
От началото на 2006 г. компанията е издател на сп. Полиграфия и сп. ПроГрафика.
За повече информация посетете: www.bmg.bg .

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.