download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Безплатна програма проверява сайтове за заплахи

24.07.2006 17:16 (преди 17 години и 9 месеца) | sorcerer | показана 3217 пъти Статистики
Софтуерна компания представя безплатен инструмент, който сканира интернет страниците за вреден код и други опасности още преди отварянето им

Инструментът, кръстен LinkScanner, дело на компанията Exploit Prevention Labs, е продължение на предишни разработки, довели до създаването на програмата SocketShield. Той ще се конкурира с по-известни софтуерни продукти като SiteAdvisor на McAfee.

Когато потребител напише даден интернет адрес в LinkScanner, инструментът проверя съответната страница за заплахи и връща информация за състоянието й. От компанията-създател препоръчват програмата да се използва, при получаване на връзки в електронната си поща, например. Инструментът сканира само посочената страница, но не и всички други, които са свързани с нея. Бързината на новата програма може да бъде причина за пропускане на някои опасности, които биват засичани при по-детайлна проверка. Можете да проверите страниците, които посещавате тук.

Резултатът от проверката на Download.BG с LinkScanner. Спете спокойно, деца!
Резултатът от проверката на Download.BG с LinkScanner. Спете спокойно, деца!

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 06.08.06, 19:33, anonymous:
    Използвам програмата "SocketShield" и мога да кажа, че съм много доволен. Както ни е известно, програмата е безплатна. Това ме притеснява. Знам, че никой не предлага безплатен обед. Дано програмата няма някакво по-особено предназначение.
  • Неделя, 06.08.06, 19:48, anonymous:
    " Бирата и Парзолите " са описани като вредни и с тази програма ти си сагласил .че това е така.понезе заплахите са по малко,което е постигнато чрез ваздарзание.Така е -злоупотребата мозе да навреди,но има хора които се фаргат и вав морето да плуват-понезе и аз смятам ,че сме по близо до водата отколкото до маимуните,и искам да го проверя.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.