download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Logitech е партньор на ESL България

24.07.2006 15:02 (преди 17 години и 9 месеца) | ogi | показана 1923 пъти Статистики
Logitech ще подпомага ESL с висококачествена компютърна периферия
София, 24 Юли 2006

Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), лидерът в производството на гейминг периферия, днес обяви, че става официален патньор на Electronic Sports League (ESL) България за финалите на лигата по Warcraft. Logitech ще подпомогне ESL с висококачествена компютърна периферия и ще осигури част от наградния фонд за този сезон на (Bulgarian WC3 Champions League). BWCL Състезанието се провежда за трети пореден път в България. В рамките на четири месеца – от юни до септември - 12 отбора участват в надпреварата, като само 4 от тях се класират за финалите. Финалите тази година ще се проведат на 09.09 и 10.09 2006 г. в столичния клуб „Man1a”. Текущите резултати и подробности можете да намерите на уеб-страницата на ESL
 
Българската Warcraft Шампионска Лига (BWCL) претърпя много промени от първоначалния си вариант и извървя дълъг път на развитие. От напълно аматьорска лига, поддържана единствено от ентусиазма на играчите и феновете на играта, тя се превърна в критерий за качество. Близо две години след първото й издание, професионализмът е налице, наред с ентусиазма се появи и отговорност, нивото на играчите се покачи в пъти, а нарастващата популярност на лигата увеличава списъка на желаещите да участват в нея с всеки изминал сезон. След първия си сезон, BWCL минава под флага на ESL

Интересът към най-успешната българска лига нарасна постепенно и в световен мащаб. Родното първенство стана едва третата отборна лига, след гиганта WC3L и Bundesliga Premier League, която се отразява от най-голямата телевизия за електронни спортове в Европа – GIGA.

“Изключително щастлив съм, че партньорството с Logitech стана факт. Отбелязваме огромна стъпка напред в развитието на гейминга в България и в частност ESL. Подобно партньорство означава признание за добре свършената работа и едно обещаващо бъдеще. Благодарим на Logitech за подкрепата и вярваме, че това е началото на едно взаимно полезно партньорство” – Мартин “420” Кадинов, изпълнителен директор на ESL България.

“Подкрепяме ESL ,защото геймърите, особено тези които играят на състезателно ниво са тези потребители, които ни карат да вървим напред. Знаем, че за да си добър спортист не е достатъчен единствено талант и постоянство. Подходящата атмосфера и екипировка са ключови фактори за победата. Радваме се, че с нашите продукти помагаме за успеха на играчите” каза Биляна Христова, PR&Marketing Manager на Logitech за България, Гърция, Украйна и Израел.
Първият гейминг продукт на Logitech – джойстик за PC WingMan®, е пуснат през 1995 година. Оттогава компанията осигурява любителите и запалените геймъри с контролери, волани, джойстици, мишки и клавиатури създадени за многобройното поколение на PlayStation, Xbox и PC. През септемрви 2005 компанията отговори на нуждите на геймърите с новата си G-серия от продукти – лазерни мишки G5 и G7 и геймърска клавиатура G15, а тази година разшири продуктовата си линия от серията G с лазерната мишка Logitech® G3 и клавиатурата Logitech® G11. Всеки продукт предлага впечатляваща прецизност, ослепителна скорост и широк обхват на предлаганите опции.
Logitech се разпознава като символ на качество и стил. Създавайки първата лазерна мишка, Logitech не спира да вдига летвата за качество и да задоволява нуждите на всеки индивидуален вкус.
“Ние в Logitech вярваме в мечтите и възможността на всеки един човек да постигне своите. Поради тази причина подкрепяме електронните спортове, тъй като вярваме че този млад спорт има голямо бъдеще пред себе си.”, каза още Биляна Христова.

За Logitech
Основана през 1981, Logitech конструира, произвежда и предлага персонални периферни устройства, даващи възможност на потребителя ефективно да работи, играе и комуникира в дигиталния свят. Logitech International e швейцарско акционерно дружество, чиито акции се търгуват на Швейцарската (SWX Swiss Exchange (LOGN) и на Американската (Nasdaq National Market System (LOGI)) борси. Компанията притежава заводи в Азия и представителни офиси в големи градове в Северна Америка, Европа и Тихоокеанска Азия.

За ESL
ESL е най-старата лига по електронни спортове. Уникален софтуер позволява на играчи от цял свят да играят любимите си игри заедно. В 22 държави ESL присъства официално, а в България ESL се появява през 2003 година. Към момента в световен мащаб има регистрирани 565 687 активни играча, от които 3 054 са Българи.
ESL предлага турнири и състезания в различни видове за всяка една игра, като най-играни игри се играят професионално за сериозни наградни фондове. До момента в ESL са раздадени над 750 000 Евро като награди.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.