download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

SuperViva и целите в живота

07.08.2006 22:06 (преди 17 години и 8 месеца) | stefankr | показана 1394 пъти Статистики

Ясната житейска цел е нещо много сериозно. А ако са няколко и се променят? След половин година човек дори няма да си спомня какво е искал да постигне. Може да си води дневник, но това е демоде. Доста по-интересно е да се ползват услугите на сайта SuperViva. Проектът ще ви помогне да се направите списък с целите в живота, да споделите опита си и да се поучите от това, което другите са постигнали...

След като се регистрирате на сайта SuperViva, ще се научите да водите онлайн дневник с идеите си. Може да нанасяте както вече постигнатите цели, така и тези, които ще реализирате в близко или по-далечно бъдеще.
Записките ви могат да са лични, достъпни за всички или анонимни. Хубавото е това, че докато добавяте идеята си, сайтът ви показва автоматично кои други хора са си поставили подобни задачи за изпълнение. Можете да се запознаете с тях. Всяка идея се разпределя в специална категория и се отбелязва с ключови думи, което позволява каталогизирането на получената информация и предоставянето й на потребителите по-подредена. Ако вашите записки са достъпни от всички, след време те ще бъдат коментирани от други хора. Ще получите съвети за реализирането на целта. Доста интересен е разделът Idea Lists, в който ще видите целите, които си поставят различни хора в момента и просто ще си изберете или ще коментирате цел.

Източник: Интернет.ру

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.