download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

BenQ-Siemens EF61 Special Edition - ексклузивна серия на BenQ Mobile специално за дами

09.08.2006 13:19 (преди 17 години и 8 месеца) | ogi | показана 1640 пъти Статистики
Специално за дамите BenQ Mobile представя ексклузивната серия BenQ-Siemens EF61 Special Edition. Със своите хармонични овални форми, стилни цветове и флорални мотиви, този компактен сгъваем телефон е аксесоарът, който ще накара всяка дама да се почувства сякаш току-що слиза от модния подиум.

BenQ-Siemens EF61 Special Edition притежава отличителна практична функция, с която всяка дама винаги може да бъде сигурна, че изглежда добре в натоварения работен ден: с натискането на един бутон големият вътрешен дисплей на телефона се превръща в дискретно огледало. С BenQ-Siemens EF61 Special Edition всяка жена вече може да отиде на пазар и сама – вместо да взима своята най-добра приятелка със себе си, дамата може просто да направи няколко снимки с вградената 1.3 мегапикселова камера и да ги изпрати като MMS съобщения. Функцията за заснемане на серия от снимки позволява да се направят до девет последователни кадъра. Ако дамата желае, тя може да добави и свой коментар към снимките, като запише кратко гласове съобщение (т.нар. “Living Picture” – „Жива картина”).
Вграденият музикален плейър и 3D звук в BenQ-Siemens EF61 Special Edition позволяват на притежателките на този телефон да бъдат навсякъде и по всяко време с любимата си музика. Музиката може да се слуша в продължение на часове, тъй като преносимата Micro-SD карта многократно увеличава паметта на телефона. Докато тече песента, на дисплея се изписва текстът й. Големият избор от Bluetooth слушалки (предлагат се като оригинални аксесоари) осигуряват комфорт при слушането на любимите песни без неудобството от използване на кабели.
BenQ-Siemens EF61 Special Edition ще се предлага на пазара в красива подаръчна кутия в края на тази година.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.