download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ubisoft разкрива мистерията около STAR WARS: LETHAL ALLIANCE™ - съдбата на галактиката е в твоите ръце

18.08.2006 14:47 (преди 17 години и 8 месеца) | ogi | показана 1527 пъти Статистики
Първата оригинална игра Star Wars, създадена специално за портативните конзоли PSP® и Nintendo DS™ излиза на пазара през декември 2006 година
18 август 2006 - Днес Ubisoft, един от най – големите издатели на видео игри в световен мащаб, представя Star Wars: Lethal Alliance™, екшън - адвенчър игра, създадена за PSP® (PlayStation®Portable) и Nintendo DS™ от студията на Ubisoft в Монреал и респективно – в Казабланка. Играта ще направи своя световен дебют през декември 2006 година. Star Wars: Lethal Alliance™ се разработва на основата на придобит лиценз, който е резултат от дългосрочното партньорство на Ubisoft с LucasArts.

 

Star Wars: Lethal Alliance™ е първата оригинална Star Wars игра, създадена специално за конзолите PSP и DS. Тя въвлича геймърите в приключение, чиито събития се развиват някъде между Епизод III Отмъщението на Ситите и Епизод IV Нова надежда. Играчите ще бъдат ангажирани в колаборативен геймплей, тъй като ще имат възможността да се въплатят както в образа на Раяна Сарен, туилек, така и в този на нейния секюрити дроид - Зио. Наети от Бунтовниците, тези двама герои формират страхотен дует. Те трябва да проникнат на територията на планетите на Империята и да се бият с множество зли врагове. Крайната им цел е да разбулят най–зловещата тайна на Империята – Звездата на Смъртта.

 

„Ubisoft има честта да представи тази вълнуваща и иновативна игра, първата оригинална игра от легендарния франчайзинг, създадена с цел пълно използване на уникалните възможности на двете конзоли – PSP и DS,” споделя Serge Hascoet, главен криейтив директор в Ubisoft. „Работихме в тясно сътрудничество с LucasArts, за да създадем игра, която доразвива вселената на Star Wars и разкрива мистериите, очаровали милиони фенове в продължение на десетилетия.”

 

Ключови особености:

Единствен по рода си, колаборативен стил на борба: Обединете елитното въоръжение и акробатични умения на Раяна, с тези на Зио, които включват отбрана и проникване в компютърни системи, за да получите един страхотен екип. Единствено действайки заедно, ще успеете да изпълните опасните мисии и в крайна сметка – да откраднете плановете за Звездата на Смъртта.

 

Епичен геймплей и кинематично действие: Минавайки през хаоса, царящ на планетата Корусант, през прашните, опасни пътеки на Мос Айсли, Раяна и Зио трябва да използват цял арсенал от трикове, за да успеят да изпълнят мисията си – налага се да обличат саморъчно направени дегизировки, за да заблуждават гардовете на Империята, да завладяват кули за стрелба и летателни пътища за спасение в ситуации на живот и смърт, да се борят с хищни зверове.

 

Първата оригинална Star Wars игра, създадена специално за портативни конзоли: Мултиплеър режимът увеличава стойността на колаборативния геймплей и в същото време оползотворява в най–голяма степен възможностите на PSP системата и Nintendo DS.

 

Изобразителни обкръжения и герои: Мисия отвежда играча в класически дестинации като Звездата на Смъртта и Татуин. Дава му възможността да открие невиждани досега места на Диспеър, Данюта и Алдеран. Всяка нова карта предлага среща с незабравимите герои и раси на Star Wars, включително с Боба Фет, Кайл Катарн, Принцеса Лея Органа, Дарт Вейдър, офицерите на Империята, Родианци, Куеърни и имперски щурмоваци.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 18.08.06, 19:45, anonymous:
    Ей, това ако не го пуснат за РС някой ден, много лошо... Писна ми да излизат такива интересни заглавия от Star Wars (и въобще), но да ги няма за РС.
  • Вторник, 22.08.06, 13:38, snisoftware:
    Между другото EA са най-големите и след това са Ubi

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.