download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ubisoft покорява нови висоти с BLAZING ANGELS(tm) SQUADRONS OF WWII ЗА PLAYSTATION(r)3

18.08.2006 15:02 (преди 17 години и 8 месеца) | ogi | показана 1172 пъти Статистики
Нови Детайли, Ново Съдържание
17 август 2006 - Ubisoft, един от най - големите издатели на видео игри в света, съобщава, че ще пусне на пазара Blazing Angels(tm) Squadrons of WWII - екстремната екшън игра, в която геймърът влиза в образа на пилот, начело на цял боен ескадрон, за компютърната и развлекателна система PlayStation(r)3. Blazing Angels(tm) Squadrons of WWII ще се появи на пазара паралелно с излизането на новата конзола.

 

В Blazing Angels(tm) Squadrons of WWII, която се разработва от румънското студио на Ubisoft, геймърите ще имат шанса да изживеят най - вълнуващите и известни битки от Втората Световна Война през погледа на своя герой - командир на ескадрон и професионален боен пилот. Играчите ще могат да усъвършенстват своите пилотски умения, докато "пишат" историята на Втората Световна Война по време на битката за Британия, драматичния въздушен двубой за Пърл Харбър, свирепата битка за островите Midway, пренасяйки се на европейския континент при сражението над Берлин. Властвайте над небето на Западна Европа и Пасифика и се постарайте да върнете обратно живи и здрави войниците от своя ескадрон.

 

Blazing Angels(tm) Squadrons of WWII ще се възползва максимално от уникалните възможности и мощ на системата PlayStation(r)3, включително и от иновативния начин на използване на PlayStation(r)3 контролера. В играта ще бъдат включени нови мисии, както и спиращ дъха 16-човеков мултиплеър режим.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.