download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ще има микросметки за пращане и получаване на суми с ePay

19.08.2006 11:10 (преди 17 години и 8 месеца) | stefankr | показана 4284 пъти Статистики

ePay.bg се променя. Вече стартира демо-версия на новата система, която ще работи до 26.08.2006 г. Освен променения външен вид, клиентите на ePay.bg ще могат да правят и микроразплащания.

Новост за България е възможността за микроплащания. В момента всеки клиент на еPay разполага с пет виртуални лева, които са дадени с цел тестване работата на системата. С тях могат да се правят транзакции, които не се реални и информацията за тях ще бъде изтрита в края на следващата седмица. На адрес https://online.datamax.bg/demo може да се запознаете с промените.

По повод микросметките се свързахме с г-жа Гергана Панайотова, Изпълнителен директор на Ипей АД, която отговори на нашите въпроси:

  • Какво представляват микросметките?
    - Микросметката е ново средство за плащане в ePay.bg, което ще предложим от септември на всички клиенти на системата. Тя е изцяло Интернет базирана и след идентификация на клиентите в системата, те могат да превеждат пари от една сметка в друга практически безплатно. По този начин услугите, които предлага системата, ще бъдат достъпни за максимално широк кръг потребители.

  • Къде ще намерят приложение микроплащанията?
    - С микросметките ще могат да се плащат всички услуги, които на този етап се заплащат с карти – пазаруване в електронните магазини на търговците в ePay.bg, плащане на битови сметки, извършване на банкови преводи и др. Условието за това е търговецът да заяви, че иска да получава плащания по този начин.

  • Какви са предимствата?
    - Предимство на новата услуга е, че всеки клиент може да получава пари по своята микросметка от други потребители на ePay.bg, а също и чрез банков превод и от банкомат. Получените по микросметката средства могат да се използват за он-лайн плащания или да се изтеглят в брой - на гише на Easypay, както и да се прехвърлят по банкова сметка. Плащането с микросметка е напълно безплатно за клиента.

    Download.BG

  • Вижте още:

    Мнения на потребители

    Твоето мнение

    • Сряда, 07.02.07, 11:25, anonymous:
      Новата услуга с Микросметки е голяма измама! Много добра идея, но за съжаление комбинацията с абсолютно некомпетентни служители я прави неизползваема за търговците.
      Предлагам интернет услуги и приемах плащания по микросметка докато в един прекрасен ден един измамник, след като си получи услугата, им се обадил и се извинил много, но бил объркал и не искал да плаща и те СТОРНИРАТ плащането! След като вече клиента е получил стоката. Пълен абсурд, в разрез с правилата за ползване.
      ТЪРГОВЦИ, БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ EPAY!!! Има достатъчно западни алтернативи...
    • Четвъртък, 26.07.07, 21:44, anonymous:
      Никой не е идеален, ама я се пробвай със западните алтернативи да си платиш интернета на село например или сметката към Глобул или Мтел. Култа към западното си има и своите недостатъци :)

    Платени препратки

    Яки графични станции
    Рендиране в реално време
    и на най-тежките обекти - от Перси ООД
    www.persy.com
    bgERP
    Управлявайте фирмата си
    с безплатен, уеб базиран софтуер
    www.bgerp.com
    Рекламни чанти
    Екстрапак произвежда рекламни чанти
    и опаковки от хартия и (био)полимери
    Bags.BG

    вашето каре - тук

    за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.