download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ubisoft „натиска педала на газта” с Asphalt™: Urban GT 2

23.08.2006 17:08 (преди 17 години и 8 месеца) | ogi | показана 1759 пъти Статистики
Симулация с коли за системите Nintendo DS™ и PSP®
Днес Ubisoft – един от най–големите издатели на видео игри в световен мащаб, съобщава, че ще пусне на пазара играта с лиценз на Gameloft Asphalt™: Urban GT 2 – симулация с коли за системата PSP® и за Nintendo DS™. Asphalt™: Urban GT 2 е разработена от Virtuos и Game Source и ще излезе за DS през ноември 2006 и за PSP през март 2007.

 Asphalt™: Urban GT 2 бе посрещната с бурни аплодисменти благодарение на своето богато съдържание и увлекателен геймплей и моментално се превърна в хитова търговска марка в жанра „автомобилни състезания” (избрана бе от IGN за най- добрата игра за мобилни телефони в този жанр за 2005 година).

Asphalt™: Urban GT 2 „превключва на скорост” с шест гейминг режима, многобройни опции за тунинг, 30 камиона и 36 лицензирани автомобила и мотоциклети, които отвеждат състезателните симулации за конзоли до едно ново, много по-високо ниво. С цел допълнително повдигане на настроението Asphalt™: Urban GT 2 е озвучена с музика на Moby; присъстват и образите на Pussycat Dolls, както и музиката им.

„Ubisoft с вълнение представя поредната част от една от най-добре продаваните игри в жанра „автомобилни състезания” за Nintendo DS™”, споделя Tony Key, вицепрезидент на маркетинг звеното в Ubisoft. “Asphalt™: Urban GT 2 е най-богатата по съдържание състезателна игра за конзоли и ще даде възможност на геймърите да участват във незабравими улични автомобилни състезания.”

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.