download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ubisoft представя най-новата част от SILENT HUNTER SUBMARINE

24.08.2006 17:38 (преди 17 години и 8 месеца) | ogi | показана 1933 пъти Статистики
На пресконференция, по случай откриването на Games Convention в Лайпциг, Ubisoft представи най-новата част от многократно награждаваната игра – тип симулация с подводница - Silent Hunter®, а именно – Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific™.
София – 24 август 2006 – Вчера Ubisoft, един от водещите издатели на видео игри в световен мащаб, представи, по време на пресконференцията по случай откриването на Games Convention в Лайпциг, най-новата част от многократно награждаваната игра – тип симулация с подводница - Silent Hunter®, а именно – Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific™. Играта ще излезе на пазара за PC през пролетта на 2007 година.

„Silent Hunter е легендарен франчайзинг, който безапелационно определя стандарта на игрите – тип симулации с подводници”, споделя Tony Key, Вицепрезидент на Маркетинг звеното в Ubisoft. „Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific™ продължава досегашната традиция на поредицата като включва в себе си изумителни графики, автентичност и увлекателен геймплей.”

Разработена от студиото на Ubisoft в Румъния, Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific™ отвежда геймъра в дълбините на Тихия океан и той се превъплъщава в образа на капитан на американска подводница. Играчите са въвлечени в една наситена с напрежение и с неочаквани ситуации и обрати атмосфера - ефект, който се допълва и от внушителните графики и звук в играта. Геймърите участват в епични битки срещу вражеските части, управляват и формират цялостния екипаж на подводницата, печелят повишения в чин и похвали, с цел осигуряване на крайната победа и надмощие във водите на Тихия океан.

Интересни особености на Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific™:

Приключение в стил - холивудски бестселър: Автентичните графики и ефектни аудио/визуални ефекти предлагат на геймърите да изживеят едно наистина неповторимо приключение.
Нов начин за формиране на екипажа: Идеята е да се стимулира постоянния стремеж на играча към повишение в чин и към трупането на опит, които му дават възможността да сформира най-добрия военноморски отряд, плаващ във водите на Тихия океан.
Увлекателен сингъл плеър геймплей: Разнообразните мисии, цели и събития, които се разиграват на цели 15 карти, в комбинация с уникалните награди за всяка изпълнена мисия, превръщат отделните кампании в единствено по рода си преживяване.
Завладяващ нов онлайн режим: Можете да се обедините със или да играете срещу своите приятели в един от двата налични геймплей режима – cooperative или adversarial, като в зависимост от това дали играете в LAN мрежа или директно в Интернет, групата ви може да наброява осем и съответно – четирима човека. Възможността да се изпълняват както скриптирани, така и свободни мисии, спомага за формирането на епични онлайн битки и безкрайни вариации на постигнатите крайни резултати.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 24.08.06, 18:13, snisoftware:
    Download.BG да не станаха сатрудници на Ubisoft ..

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.