download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Най-големият мобилен оператор в южното полукълбо Vivo избра Ericsson за доставчик на нова GSM мрежа в Бразилия

01.09.2006 09:36 (преди 17 години и 7 месеца) | poltargaista | показана 1159 пъти Статистики
Ericsson e избрана от Vivo - най-големият мобилен оператор на южното полукълбо - да изгради надеждна мрежа за клиентите в Бразилия. Vivo e управлявана от Portugal Telecom и Telefоnicа. Договорът включва решението Ericsson Mobile Softswitch и GSM/GPRS мрежа за радио достъп.
Инициативата е част от стратегията на Vivo за изграждане на собствена GSM мрежа, с цел утвърждаване водещата позиция на компанията на конкурентния бразилски пазар.
Ericsson е избрана за единствен доставчик на основната мрежа за глас и данни, включваща решението Mobile Softswitch, както и за основен доставчик на радио мрежа, покриваща 16 щата в страната.

Обхватното познание на Ericsson за мрежите на Vivo като досегашен доставчик на оборудването за пренос на данни и техническата поддръжка на CDMA мрежата, в комбинация с високо ефективните дву-бандови базови радио-станции; местно ноу-хау и опит в производството на мрежови възли и компоненти на местна почва, са сред причините Ericsson да бъде доставчика, способен да достави най-бързо и ефективно ресурсите на Vivo, необходими да затвърдят водещата им позиция на този огромен и сложен пазар.

Андерс Руневад, президент на Ericsson Бразилия заяви: “Ericsson с удоволствие ще продължи успешното си сътрудничество с Vivo, като осигури GSM мрежа, която да посрещне нарастващия брой на абонатите. Този договор доказва лидерската позиция на Ericsson в Бразилия.”

Богатите на възможности радио решения на Ericsson ще позволят пълното покритие на съществуващата CDMA мрежа на Vivo, първоначално в рамките на същия спектър. Решението Mobile Softswitch на Ericsson ще разшири мрежовия капацитет на Vivo и ще позволи на оператора да предостави висококачествени услуги в кратък срок и срещу добра цена. Mobile Softswitch прокарва пътя към една цялостна IP мрежа.

Като използва най-новите GSM-технологии на Ericsson, Vivo ще има възможността да доразвие мрежата си до 3G/WCDMA

Ericsson очертава бъдещето на мобилните и широколентови Интернет комуникации, търсейки непрестанно техническо усъвършенстване. Осъществените новаторски решения в повече от 140 страни, помагат на Ericsson да продължава да участва в създаването на най-влиятелните комуникационни компании в света.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.