download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Орак Инженеринг на CeBIT Bilisim Eurasia 2006

09.09.2006 21:00 (преди 17 години и 7 месеца) | milen | показана 2199 пъти Статистики

"ОРАК Инженеринг" /www.orakgroup.eu/ взе участие на ежегодното изложение CeBIT Bilisim Eurasia - Истанбул, Турция. Три големи турски холдинга и фирми от Израел, Сирия, Саудитска Арабия и други държави от Близкия Изток проявиха интерес за дистрибуция и съвместна работа по софтуерните проекти на фирмата.

На 8-ми септември, петък, на територията на панаира беше подписан договор между "Адидас" - Турция и "ОРАК Инженеринг" за нов софтуерен проект, обхващащ магазинната мрежа на фирмата в България, Румъния и регионалната централа в Турция.

На CeBIT Bilisim Eurasia 2006 "Орак Инженеринг" представя последната версия на своята Бизнес-Софтуерна Платформа R5 за управление в сферата на търговията и туризма изцяло на турски и арабски език. Фирмата демонстрира своите решения на общ щанд със своя хардуерен партньор за Русия, Украйна и Близкия Изток - фирма "Инкотекс Холдинг".

на щанда на фирмата
на щанда на фирмата

Изложението за информационни технологии, телекомуникации, софтуер и услуги CeBIT Bilisim Eurasia се провежда за 6-ти път в този град. Присъствието на "Орак Инженеринг" е продължение на тазгодишното пролетно участие на фирмата на CeBIT 2006 в Хановер, Германия, където интересът към двата щанда на фирмата беше изключително голям и надхвърли очакванията. В рамките на 2006г. "ОРАК Инженеринг" участва за втори път като изложител на панаири в
най-големия град на Балканския полуостров. През февруари фирмата взе участие на международното изложение за хотели и ресторанти HOTEQ в Tuyap, Истанбул.

Предстои участие на Орак инженеринг и на Международния технически панаир - Есен 2006 Пловдив , където фирмата ще представи тематично дейността си на три собствени щанда в палата 8 . Продукти на фирмата ще бъдат изложени и на 9 други партньорски щанда в палати 8 и 21.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.