download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Пробив в Second Life

11.09.2006 22:34 (преди 17 години и 7 месеца) | sorcerer | показана 8312 пъти Статистики

Потребителите на изключително бързо развиващия се сайт, където стотици хиляди хора живеят своя мечтан живот онлайн, има опасност да загубят личните си данни

От Linden Lab, базираната в San Francisco компания, която създаде Second Life заяви в писма до своите 660,812 (в момента на написването на новината) потребители, че базата данни, включваща имената, адресите, паролите и информация за кредитните карти им, е изложена на риск. Всички потребители, или “жители”, както се наричат в Second Life, трябва да поискат нова парола. “Осъзнаваме, че това е сериозно неудобство за нашите жители, но вярваме, че това е най-безопасния вариант на действие”, заявиха от Linden Lab.

Second Life е триизмерен свят в интернет, населен от анимирани личности, които потребителите сами създават за себе си, за да осъществяват контакт с другите участници. Потребителите могат да купуват или продават виртуална земя и създават компании с валута, наречена “Linden долари”, която може да бъде заменяна за реална валута. Размивайки границата между игра и онлайн бизнес, популярността на сайта, предизвика редица компании като Coca-Cola Co., например, да създадат свои виртуални клонове. Световноизвестни музиканти като Duran Duran, например, са изнасяли концерти във виртуалния свят.

Виртуалният свят на Second Life
Виртуалният свят на Second Life

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.