download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Bynet Data Communications стартира бизнес в България

13.09.2006 18:50 (преди 17 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 2985 пъти Статистики

Новият софийски офис от голямото семейство на израелската компания е готов с първата си успешна сделка – проект за БТК на стойност 15 милиона долара

София, 13 септември, 2006 - Bynet Data Communications, водещ системен интегратор в Израел и част от групата Rad-Bynet, обяви официално отварянето на свой клон в София. Компанията предприема тази стъпка и инвестира в България с идеята за създаване на добри бизнес практики у нас, които да могат да бъдат успешно използвани и в други страни в Източна Европа.
Така клиентите от страната и целия регион ще могат да се ползват ефективно от професионалните услуги и надеждните интеграционни решения на компанията, съобразени с конкретната комуникационна среда. Сред основните цели на компанията е повишаването на пазарния дял в България и съседните и страни.
Bynet прави летящ старт у нас с новината за първия успешно завършен проект с национално покритие. Компанията приключи работа по създаването на мрежова платформа от ново поколение за Българската телекомуникационна компания(БТК) в проект на стойност 15 милиона долара.

“За нас България е вратата към Балканите и Европа. Вярваме, че българският пазар е от стратегическо значение в бъдещото развитие на региона от гледна точка на информационните и комуникационни технологии”

Управление
“Bynet Bulgaria си поставя за цел да стане водеща компания на пазара за комуникационни решения в България. Портфолиото и от предложения използва ефективно вече натрупания опит и ноу-хау на Bynet Israel като това ще позволи по-бързо и сериозно навлизане на пазара в страната”, коментира новината Орен Саги, Директор международни продажби в Bynet Data Communications.” Bynet Bulgaria ще използва изключително успешната работа по проекта с БТК като модел и добра бизнес практика, за да разшири присъствието си и на други пазари в региона. Компанията си партнира успешно по този и редица други проекти с водещи в бранша производители.”
Изпълнителен директор на местния офис е Еял Натан. Клонът на BYNET в България ще има активни дейности в областта на продажбите, бизнес развитието, инженеринговите дейности, услугите и административната организация. Компанията ще се ползва активно от помощта на израелски специалисти, асоциирани по специфични проекти, както и от тази на локални подизпълнители.
“Визията на Bynet – да бъде водещ интегратор и независим партньор за своите клиенти в цял свят – е приложена практически както в Израел, така и в много други страни. Клонът на нашата компания в България е първата стъпка в посока разширяване на дейността ни на Балканите”, каза Алон Бен Зур, Изпълнителен директор на Bynet Data Communications.

Проектът за БТК
Bynet Data Communications спечели мащабния проект за изграждане на IP/MPLS мрежа за Българската телекомуникационна компания (БТК). Системният интегратор използва мултифункционалните маршрутизатори от М-серията на Juniper, както и E-серията Broadband Services устройства. Работата на Bynet по този проект включваше дейности по инсталацията на устройствата, тяхната интеграция, обучението за работа с новата платформа, както и предоставянето на консултации по ефективно експлоатиране на мрежата.
Bynet интегрира продуктите на Juniper от E- и M-сериите и изгради IP/MPLS инфраструктура, която поддържа виртуални частни MPLS мрежи (на Layer 2 и 3 ниво) с гарантиран QoS за крайните потребители.

Повече за Bynet Data Communications
Bynet Data Communications е създадена през 1975 година. Оттогава насам компанията се ползва с безупречна репутация на надежден партньор за цялостни интеграционни решения и професионални услуги за динамично променящия се пазар на комуникационни и информационни технологии. Компанията предлага решения в областта на комуникациите, компютъризацията и телеком мрежите като работи стриктно под изискванията и сертификацията на стандарта за качество ISO 9001:2000.
Bynet има предимството в подхода си към клиента и дадения проект да се ползва от уникалната си мрежа от партньори - 14 компании, развиващи високи технологии, част от групата RAD; 10 интегратори, създаващи групата Bynet; и силните бизнес партньори на компанията - 3COM, Aladdin, CA, Check Point, Cisco, Dell, EMC, HP, Juniper, Microsoft, McAfee, Nortel, Novell, RAD Group, Tekelec и други. Bynet е оторизиран партньор на всички тези компании на най-високо ниво. Партньорството е изключително важна част от бизнес културата на Bynet. Точно използвайки ефективните си връзки със световни лидери в съответните области, компанията съумява да запази позицията си на независим консултант и има шанса свободно да избира най-подходящата технология за всеки специфичен клиент и проект.
Bynet насочва усилията си в изграждането на интелигентни решения с фокус в няколко ключови области: съхранение, IP телефония (гласови решения), мобилност, сигурност, аудио и видео, компютъризирани системи.
Повече информация можете да намерите в Интернет на www.bynet.co.il

Повече за Juniper Networks
Juniper Networks е водеща компания в предоставянето на сигурни комуникации върху единна IP мрежа. IP платформите на компанията позволяват на клиентите да поддържат и ползват изключително разнообразие от услуги. Доставчици на услуги, предприятия, правителствени служби и образователни структури в цял свят разчитат на решенията на Juniper, които са проектирани според конкретните им нужди и изисквания.
Повече информация за компанията можете да намерите в Интернет на www.juniper.net.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 18.09.06, 15:30, anonymous:
    "Bynet прави летящ старт у нас с новината за първия успешно завършен проект с национално покритие. Компанията приключи работа по създаването на мрежова платформа от ново поколение за Българската телекомуникационна компания(БТК) в проект на стойност 15 милиона долара."
    Как се казваше оня шеф на БТК с израелско име ?

    За онези, дето са анти-БТК настроени:
    Не ми пука затова, че на БТК и крадат парите, всяка частна компания, която позволи такова нещо, си го заслужава.
    Пука ми, че български пари отиват в чужбина - все едно в България нямаме интегратори. До колкото знам, специално за Juniper има поне 20 риселъри и дистрибутори.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.