download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ericsson е избрана за главен изпълнител в разширяването на мрежата на пакистанския телеком Warid

15.09.2006 17:29 (преди 17 години и 7 месеца) | poltargaista | показана 1546 пъти Статистики

Ericsson и Warid подписаха договор на стойност 274 милиона долара, според който шведската компания става главен изпълнител в развитието и разширяването на GSM мрежата на Warid. Споразумението включва решението Mobile Softswitch, радио предавателно решение, цялостно оборудване на основната мрежа, както и мултимедийни услуги.

Според договора, Ericsson ще осигури капацитет на мрежата за допълнителни 10 милиона потребители чрез решението Мobile Softswitch и ще разшири мрежата за радио достъп, както в градовете, в които тя вече съществува, така и на нови места.

Разширяването на мрежата и осигуряването на водещото решение Mobile Softswitch ще позволят на Warid да стане снабдител, който отговоря на нарасналите нужди на потребителите в Пакистан. Покривайки своевременно и ефективно изискванията на клиентите, Warid се развива в посока изграждане на цялостна IP мрежа.

Башир Тахир, Главен изпълнителен директор на групата Warid Telecom International, заяви, че това е партньорство в истинския смисъл на думата: „Имайки Ericsson като изпълнител на разширяването и поддръжката на нашата мрежа, ние можем да се концентрираме върху предоставянето на висококачествени мобилни комуникации на пакистанските потребители и да утвърдим нашата марка на този пазар. Ericsson е ключова фигура в развитието на GSM технологиите и лидер в изграждането и интегрирането на GSM мрежи.”

Бо-Ерик Далстрьом, Президент на Ericsson в Близкия Изток, заявява: „Този договор е още един пример за водещата индустриална позиция на Ericsson и за нашата способност да ускоряваме растежа на оператора в бързо развиващите се пазари. Доволни сме да бъдем неразделна част от успеха на Warid в един от най-скоростно нарастващите GSM пазари в света.

Доставките на материали за разширяване на мрежата започват веднага.

Ericsson очертава бъдещето на мобилните и широколентови Интернет комуникации, търсейки непрестанно техническо усъвършенстване. Осъществените новаторски решения в повече от 140 страни, помагат на Ericsson да продължава да участва в създаването на най-влиятелните комуникационни компании в света. http://www.ericsson.com

Ericsson Softswitch solutions:
Решенията Ericsson Softswitch са доказани на пазара системи, които поддържат и повишават приходите на оператора. Те осигуряват безпроблемно развитие на съществуващите комутационни мрежи в качествена телекомуникационна платформа и IP мултимедийни услуги. Решенията дават на операторите възможност да използват по най-ефективния начин мрежовите ресурси за следващо поколение услуги, като продължават да печелят от класическите гласови услуги. Повече от 85 фиксирани и мобилни оператори по света са въвели тези услуги на пазара с помощта на решенията Ericsson Softswitch.

Warid Telecom
Warid Telecom е собственост на Abu Dhabi Group, която е управлявана от Негово Превъзходителство Шейх Нахаян Мабарак Ал Нахаян. Консорциумът Abu Dhabi има няколко успешни инвестиции в Пакистан, а именно Bank Alfalah, United Bank Limited, Taavun & Wateen Telecom и изграждането на мобилни мрежи в Бангладеш и Република Конго. Групата Abu Dhabi има и международни инвестиции в сферата на финансите, недвижимите имоти, сондирането на нефт и автомобилната индустрия. Warid Telecom е най-бързо развиващата се мобилна компания в Паристан с наличието на 5 милиона потребители.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.