download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Microsoft подготвя ли безплатен набор от офис приложения?

19.09.2006 17:03 (преди 17 години и 7 месеца) | stefankr | показана 1397 пъти Статистики
Не е изключено в най-скоро време Microsoft да представи безплатна онлайн услуга за работа с текстови документи и електронни таблици.
Към момента, ръководството на компанията не е взело окончателно решение и едва ли нещо се изясни преди официалния старт на Office 2007, който се очаква да е в началото на следващата година. В основата на онлайн офис-пакета ще залегне кода на Microsoft Works. В този продукт влизат текстов редактор, електронна таблица, база данни, органайзер и средства за работа с електронна поща. За разлика от Microsoft Office, в който има отделни приложения, пакетът Works е решение от вида "всичко в едно", Най-вероятно, новата услуга на Microsoft ще е част от сайта Office Live.

Бъдещият онлайн офис пакет на Microsoft ще се конкурира с вече действащи аналогични сайтове, предлагащи подобна услуга. ThinkFree, например вече има към 60 хиляди активни потребители. Този мощен уеб-инструмент е насочен към работа именно с документи на MS Office. Освен това онлайн текстовите редактори и електронни таблици се предлагат от Google други по-малки фирми.

Информацията за бъдещата безплатна офис услуга на Microsoft е с изключително неофициален характер. Едва ли преди началото на 2007 година ще има по-подробна информация.

Източник: Compulenta

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.