download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Български софтуерен продукт прави пробив на световноизвестната конференция за нови технологии DEMOfall’2006

26.09.2006 23:03 (преди 17 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 2024 пъти Статистики
Бизнес версията на популярния продукт за създаване на уеб сайтове SiteKreator беше официално представена на започналата вчера в Сан Диего конференция за нови технологии DEMOfall’2006.
SiteKreator е създаден от българския екип на фирмата NetClime и е измежду 67-те нови продукта, избрани за участие в DEMOfall’06. Конференцията има статута на едно от най-престижните събития в сферата на новите технологии и през годините е лансирала на пазара продукти като TiVo, Palm Pilot, Ask Jeeves и много други. Всяко издание представя най-обещаващите нови хардуерни и софтуерни продукти, които се очаква да имат водеща роля на пазара за масови технологии през следващата година. Бизнес версията на SiteKreator дебютира на DEMOfall’06 редом с продукти като интернет търсачка за триизмерни форми; система, доставяща трафик информация в реално време до бордовия компютър на автомобила, и др.
Бизнес версията на SiteKreator позволява да създадете и публикувате елегантен корпоративен сайт с богата функционалност за по-малко от 30 минути, без необходимост от технически познания. Продуктът съчетава стилен графичен дизайн и мощна система за управление и доставяне на съдържанието, достъпни на цената на обикновен уеб хостинг пакет. SiteKreator e насочен към представители на малкия и средния бизнес, които желаят да изградят професионално присъствие в Интернет бързо, лесно и ефективно.
Крис Шипли, изпълнителен продуцент на DEMOfall споделя: “Главната причина да изберем SiteKreator като един от най-обещаващите нови продукти е фактът, че той наистина решава реален проблем: много от компаниите в малкия и средния бизнес не са конкурентоспособни онлайн, защото не разполагат с ресурсите, необходими за изграждане на професионално Интернет присъствие. Със SiteKreаtor създаването на ефектен, интерактивен сайт, съобразен с имиджа и целите на фирмата, става лесно и безболезнено.”
“SiteKreator коренно променя начина, по който малкият бизнес създава и поддържа присъствието си в Интернет”, допълва Ивайло Ленков, управител на NetClime, компанията, създала SiteKreator. “С новата версия, която представяме на DEMOFall, компаниите вече могат да създават свои уникални и естетични сайтове без експертни познания по графичен дизайн, програмиране или администрация на сървъри.”
Бизнес версията на SiteKreator предлага лесен начин дизайнът да се модифицира с фирмено лого, графични елементи и различни цветови схеми за постигане на желания вид на сайта. Вграденият интуитивен редактор за съдържание позволява публикуването на нова информация с един клик, а интерактивните елементи като дискусионен форум, блог, уеб формуляри и информационен бюлетин спомагат за привличане на посетителите и спечелването им като лоялни клиенти. Информацията в сайта може бъде структурирана така, че част от нея да е достъпна само след регистрация на потребителя. В сайта може лесно да се интегрират и външни услуги като онлайн разплащания, бази данни и др.
Следвайки успеха на SiteKreator.com на международния пазар, екипът на NetClime междувременно подготвя и локална българска инсталация на продукта – SiteKreator.bg – която вече добива популярност и у нас. Сред най-успешните български сайтове създадени с помощта на SiteKreator досега са:
http://kafene.net ѕ Новинарски сайт, списван от журналисти от бившата българска редакция на BBC World Service в традицията на независимата и свободна журналистика.
http://julianpopov.com ѕ Първият по рода си блог за публикации на политически теми в българското Интернет пространство, създаден от живеещия в Лондон журналист Юлиан Попов.
http://o-blog.net ѕ Портал, посветен на дебата за българското образование и образователните практики по света.

SiteKreator.bg за момента е напълно безплатен, но е достъпен само с покана. Официалната премиера на продукта в България се очаква в края на годината.
За DEMO
Конференциите DEMO се организират от Network World Events and Executive Forums два пъти годишно и представят най-обещаващите нови продукти в сферата на технологиите. През годините DEMO конференциите са изградили име на събитие, което успешно открива и налага технологиите на утрешния ден. DEMO изиграва ключова роля за лансирането на компании като Palm, E*Trade, Handspring, U.S. Robotics и др. За повече информация посетете www.demo.com
За SiteKreator
SiteKreator се разработва от 2002 г. oт екип в София, България с главен офис в Силиконовата долина, Калифорния. SiteKreator е продукт на NetClime, Inc., компания, създадена през 1991 г. и с дългогодишен опит в изграждането на системи за управление на съдържанието, мрежи за доставка на съдържание, уеб приложения за различни индустрии, интерфейс дизайн. NetClime базира разработките си на продукти с отворен код и вътрешните библиотеки, използвани във всички основни проекти на компанията, са също публично достъпни.
Предишни продукти на компанията включват RoNet, peer-to-peer операционна система, и IRIS Phone - eдна от първите VoIP-базирани системи за видеоконферентна връзка. NetClime участва и в разработката на първата грид операционна система "AppLogic”, официално представена наскоро (http://3tera.com)
За повече информация посетете http://sitekreator.bg, http://sitekreator.com

За да добиете пълна представа за възможностите на SiteKreator, може да използвате следния промоционален код за създаване на пробен бизнес акаунт в българската версия на продукта. Код за активиране: PR9723Въведете кода в полето "Upgrade Code" на страницата за регистрация на нов акаунт: http://sitekreator.bg/sitekreator/sign_up.html. За подробна инструкция посетете http://sitekreator.bg/sitekreator/biz200prom.html

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.