download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

GLOBUL стартира със собствена 3G Мрежа

26.09.2006 23:18 (преди 17 години и 6 месеца) | miss_mineva | показана 4222 пъти Статистики
Повече възможности за достъп до мобилната комуникация ни предлагат от GLOBUL, след като на 25 септември официално стартираха със своя 3G Мрежа.

Повече възможности за достъп до мобилната комуникация ни предлагат от GLOBUL, след като на 25 септември официално стартираха със своя 3G мрежа по време на Пловдивския технически панаир. От компанията имат амбиции мрежата до края на октомври да покрие 33% от населението на България. Сега тя се използва само в София, Пловдив, Варна и Бургас. Хора снабдени със съвместими телефони, ще могат да провеждат видеоразговори. Цената на минута разговор в мрежата на GLOBUL е 0,59 лв. До 31 декември 2006 г. е активна и промоционална цена за видеоразговор от 0,29 лв. на минута.
GLOBUL предлага и услугата 3G GLOBUL Connect Center. Тя е предназначена за хора с мобилни компютри. С нея и допълнителна 3G карта за данни в комплект със SIM/USIM карта, те ще имат достъп до корпоративните си мрежи, да получават интернет връзка и др. Към 3G картата се предлагат и три пакета, които съдържат РС карта Huawei E620 c Data SIM, цената на всеки от които е 199 лв. при подписване на двугодишен договор и 299 лв. при подписване на едногодишен.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.