download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новият M81 на BenQ-Siemens - телефон за екстремни натури

28.09.2006 14:45 (преди 17 години и 6 месеца) | ogi | показана 5288 пъти Статистики
BenQ Mobile представи BenQ-Siemens M81
Днес, 28 септември 2006 г. в ресторант „Брезите” – Железница се състоя официалното представяне в България на BenQ-Siemens M81. Телефонът се предлага на българския пазар от началото на тази седмица в магазинната мрежа на Germanos.

Новият BenQ-Siemens M81 беше представен от г-н Васил Симов, Key Account Manager в BenQ Mobile България и г-жа Стефана Здравкова, управител на компанията.

BenQ-Siemens M81 е идеалният мобилен партньор за почитателите на активния начин на живот. Този издръжлив телефон, който е конструиран в стила на „стрийт” културата, може да посрещне всички предизвикателства на модерния живот. Функционалният микс от материали – висококачествена синтетика и гума, от които е изработен, прави не само силно визуално впечатление, но и напълно предпазва М81 при удар. Подвижното капаче предпазва лещата на вградената 1.3 мегапикселова камера от прах и водни капки. Независимо от предизвикателствата на натовареното ежедневие, BenQ-Siemens М81 винаги е в състояние да осигури надеждна мобилна връзка.

Цветният TFT дисплей (262144 цвята, 132 х 176 пиксела) е със специално покритие, което предпазва от надраскване. На него можете да видите всичко, дори на ярка слънчева светлина. Видео функциите на 1.3 мегапикселовата камера предлагат мултимедийни забавления и запазват незабравимите моменти за дълго време. С вградената LED светкавица можете да правите висококачествени снимки както навън, така и в затворени помещения. С BenQ-Siemens М81 без усилие могат да се създават видео рингтонове, както и бързо и лесно да бъде изтеглена информация, благодарения на EDGE технологията (там, където мобилната мрежа позволява).
 
Независимо от това, дали карате ролкови кънки, сноуборд или се намирате на игрището за стрийтбол – музиката ще бъде с вас. Новият М81 притежава вграден плейър и стерео слушалки (предлагат се заедно с телефона), които ще ви позволят да вземете любимата си музика, където и да сте, а преносимата Micro-SD карта осигурява много допълнителни часове музикално удоволствие.
Инсталираният навигационен софтуер Offboard-Navigation “Activepilot” на Jentro ви помага да се ориентирате в непозната среда, а заедно с GPS приемника (допълнителен аксесоар, не е включен в оригиналния пакет) М81 се превръща в напълно оборудвана навигационна система. Програмата за прогноза за времето пък поддържа актуална информация за метеорологичните условия (Offboard-Navigation “Activepilot и програмата за прогноза за времето са допълнително платени услуги и се предлагат в зависимост от условията на мобилния оператор). Вградената светкавица на BenQ-Siemens M81 изпълнява функциите на фенерче през нощта.
Поддържа доброто настроение с увлекателни игри като “Streetball” и “Stack Attack Advanced”. Вграденият органайзер може да бъде синхронизиран с вашия компютър, като по този начин ви помага в организирането на ежедневните задачи. За допълнително мобилно удобство Bluetooth стерео слушалката позволява всички музикални функции да се управляват дистанционно. Например, слушалката автоматично спира музиката в случай, че получавате обаждане. Това е гаранция, че няма да бъде пропуснато нито едно повикване. BenQ-Siemens М81 поддържа широка гама от Bluetooth Car Kits, които могат да се закупят като оригинални аксесоари. Подвижният Car Kit Bluetooth Easy HKW-100 може удобно да бъде поставен в запалката в колата и гарантира отлично качество на звука, благодарение на своя външен микрофон.

В края на представянето, представителите на медиите бяха предизвикани да демонстрират своя спортен дух, като изпробват екстремно возене с off-road джип Mercedes G с пилот Светослав Дойчинов, организатор и участник в най-голямото off-road рали състезание в България – Ком Емине.

Светльо показва своя <b>М81</b>, който прегазил
Светльо показва своя М81, който прегазил

Самият Светослав Дойчинов използва BenQ-Siemens M81 по време на оф-роуд преходите си. Дори разказа, че веднъж минал по невнимание с джипа си през телефона, след което се наложила само смяна на панела и телефонът продължил да работи.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.