download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Оракъл България се включи за пореден път в Глобалния ден на доброволците

29.09.2006 18:51 (преди 17 години и 5 месеца) | poltargaista | показана 1589 пъти Статистики

Служителите на Оракъл България боядисаха и освежиха днес една от занималните в Специализираната болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация на деца с церебрална парализа “Света София”. Благотворителната акция беше част от седмата поредна международна инициатива на Oracle – “Глобален ден на доброволците”. Българското представителство на световния софтуерен гигант отдели половин ден за безвъзмезден труд в полза на малчуганите в неравностойно положение.

“Глобалният ден на доброволците” стартира за пръв път през 2000 г. и е израз на ангажимента на Оракъл към обществото. Инициативата няма задължителен характер, но дава възможност на служителите в Оракъл да отдадат част от времето и енергията си за решаването на конкретни социални проблеми. Тяхната активна подкрепа за общественополезни каузи получава по този начин реално измерими стойности. През 2006 г. повече от 3500 служители от 32 локални офиса на Oracle ще подкрепят с безвъзмездния си труд над 110 различни проекта.
Оракъл България се включи и миналата година в инициативата “Глобален ден на доброволците”. Тогава екипът на Оракъл България украси с весели рисунки занималнята на “Дома за деца и младежи с умствени изоставания” в град Мездра и зарадва обитателите му с куп подаръци и играчки. “Желанието ни е да продължим да участваме активно в инициативата и в бъдеще”, споделиха от компанията.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.